10 de juny 2008

Més mostres de "democràcia" per part del consell de Govern

Seguint amb els bons costums, el rector ha tornat a manar als gossos d'espanya per evitar que els estudiants ens manifestesim, donant altre cop la imàtge d'universitat progressista, tolerant i oberta que tant es cansen de repetir-nos.



Aquest cop els fets han passat a l'Hospital de Sant Pau, a on en plé periode d'exàmens i ben lluny de la universitat per complicar la vinguda als estudiants de fora de Barcelona s'han volgut aprovar 25 graus que no han estat aprovats encara per les seves respectives juntes de facultat, saltant-se així a la torera la normativa interna de la propia Universitat.



Els estudiants que em acudit a protestar ens em trobat, a dos quarts de tres, per agents de seguretat privada democràtica de l'hospital i gossos de paisà, que al cap d'uns vint minuts han estat substituits per una vintena d'antiavalots democràtics que han expulsat a cops de porres democràtiques i empentes democràtiques als estudiants d'un recinte universitari al quan tenien tot el dret a ser, el resultat han estat dotze estudiants contusionats democràticament. Un grup d'estudiants va aconseguir burlar el cordó de seguretat i accedir al recinte, obtenint com a resultat una bona quantitat de cops i insults democràtics.



Els estudiants membres del consell de govern em pogut accedir al recinte per l'intervenció d'un profesor que en arribar tard es va trobar l'espectacle democràtic i va instar als gossos d'espanya a deixar-nos passar, aquest cop de sort va permetre als estudiants membres del consell de govern ser agredits, insultats i expulsats democràticament pels propis membres del consell de govern quan em intentat evitar que es continuès amb la reunió veient que no se'ns escoltava, davant això de forma totalment ridícula s'ha cridat a votar amb fulles escrites a mà alçada saltant-se un cop més la normativa de la UAB, després de mitja hora d'empentes i insults democràtics per part dels propis membres del consell de govern i d'agents de paisà em sortit del recinte acompanyats pel salut feixista democràtic d'un membre del consell de govern que, probablement, ho considerès molt divertit, en sortir el senyor rector Lluís Ferrer ha donat la seva paraula (democràtica) que dimitirà en breu.



En sortir els estudiants membres del consell de govern s'ha continuat amb la reunió ja sense la molesta representació de les estudiants de la universitat democràtica.



Posteriorment dos estudiants que havien accedit per la porta de darrera han estat retinguts i identificats pels gossos d'espanya durant 30 minuts.



En ser alliberats s'ha format una manifestació espontania fins a la conselleria d'educació on, rodejats de gossos d'espanya que han requisat dos càmares de fotos s'han reunit amb la comisionada d'universitats.

ACÍ podeu veure el video amb els fets.
Aquest blog és un espai de lliure expressió dels i les estudiants, l'administració del blog no es fà responsable de les opinions expresades a aquest espai.

Tanmateix l'administració es reserva el dret a no publicar textos per considerar-los xenòfobs, sexistes, ofensius o destructius.