31 de maig 2008

SEGON COMUNICAT DE L'ASSEMBLEA DE LLETRES

SEGON COMUNICAT DE L'ASSEMBLEA DE LLETRES DAVANT EL SEGON INTENT D'APROVAR IRREGULARMENT ELS GRAUS

Els i les estudiants de l'Assemblea de Lletres hem pujat aquest matí al Rectorat per denunciar la reunió irregular de la Junta Permanent de la Facultat de Filosofia i Lletres que pretenia aprovar els Graus contra l'opinió de l'estudiantat de la facultat.

Ens hem trobat amb un cordó de seguretat que, per ordre del Deganat/Rectorat, ens volia impedir l'accés a un recinte públic com és Rectorat i en concret, a la segona planta.

El bloqueig ha produït una situació de tensió sense que cap membre del Deganat o del Rectorat estigués per resoldre-la dialogadament. Com a resultat del bloqueig diversos estudiants i un treballador de la seguretat privada de la UAB han estat ferits.

La responsabilitat del que ha succeït aquest matí és d'aquells i aquelles que han volgut impedir l'exercici d'un dret legítim i reconegut als Estatuts de la UAB[1] (llibertat d'expressió i reunió) i han enviat als treballadors de seguretat sense tenir en compte ni la perillositat del lloc (escales estretes) ni mediació de cap mena: el Rector i la Degana de la Facultat de Lletres.

Així mateix, comuniquem que ha estat tramitada al Registre General d'impugnació de la Junta Permanent de la Faculta de Lletres "constituïda" irregularment ahir.

NO ALS GRAUS
NO A LA LOU
NO A BOLONYA
PER LA UNIVERSITAT PÚBLICA

Les reivindicacions de l'Assemblea les podeu consultar al nostres blog. Així com el comunicat que hem adreçat als treballadors de seguretat de la UAB.
Aquest blog és un espai de lliure expressió dels i les estudiants, l'administració del blog no es fà responsable de les opinions expresades a aquest espai.

Tanmateix l'administració es reserva el dret a no publicar textos per considerar-los xenòfobs, sexistes, ofensius o destructius.