14 de març 2008

Els estudiants tornem a la Facultat:

Després d'una setmana de grans mobilitzacions acompanyades de grans mentides per part de les personalitats de l'Autònoma els estudiants de la Facultat de Lletres hem organitzat tota una sèrie d'actes a la facultat durant tot el dimecres 12 que han contat amb un gran suport de la població universitaria.

Pel matí s'ha fet una xerrada que amb el títol de "qué va passar dimarts?" ha intentat explicar al centenar d'asistents els fets ocorreguts el dimarts de la tancada i la càrrega policial, també durant el matí s'ha penjat l'exposició fotogràfica de la càrrega policial que ha causat gran impressió als que s'aturaven a mirar-la i s'ha pintat el mural contra els gossos d'espanya i demanant la dimissió del senyor Rector.

Després de la xerrada sobre la guerra d'Iraq a la que han assistit una setantena de personas s'ha fet el dinar popular organitzat pel SEPC al davant del quiosc.

Per la tarda s'ha fet una xerrada més per explicar que és Bolonya i com es pot aturar amb l'assistencia d'un centenar més de persones.

Posteriorment per la nit el sopar amenitzat per Lluís Oliva ha contat amb unes cent cinquanta persones de les quals una cinquantena s'han quedat a dormir a la facultat.

En breu penjarem les fotos.
Aquest blog és un espai de lliure expressió dels i les estudiants, l'administració del blog no es fà responsable de les opinions expresades a aquest espai.

Tanmateix l'administració es reserva el dret a no publicar textos per considerar-los xenòfobs, sexistes, ofensius o destructius.