26 de desembre 2010

25 anys d'Assemblea de Filosofia i Lletres

El passat dimarts 21 de desembre del 2010 l'assemblea de filosofia i lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona va celebrar el seu aniversari, 25 anys. Durant l'acte es va voler rendir homenatge a tots aquells estudiants que van passar per la facultat i van treballar amb l'assemblea per poder defensar els nostres drets com estudiants. Es va rescatar el mural esborrat per ordre del deganat l'any 2009, un mural que va ser realitzat l'any 1989 on es feia una al·legoria contra el militarisme i la guerra, amb els anys, aquell mural va esdevenir un símbol de la facultat, una pintura on tots els estudiants podien veure quin era l'esperit de tota la gent que passa per la universitat, l'esperit crític. Un esperit que s'ha vist atacat per part d'aquells que controlen les institucions universitaries, per això des de l'assemblea i a través de les noves generacions que van arribant a la facultat, es continuara lluitant per tal de que la paraula de l'estudiant mai sigui ignorada.


1 comentari:

Marta ha dit...

Felicitats pel mural, us va quedar preciós. Dóna gust entrar a la Facultat i veure'l una altra vegada!

Aquest blog és un espai de lliure expressió dels i les estudiants, l'administració del blog no es fà responsable de les opinions expresades a aquest espai.

Tanmateix l'administració es reserva el dret a no publicar textos per considerar-los xenòfobs, sexistes, ofensius o destructius.