04 de novembre 2009

Festa Major UAB 09

Demà, dijous 5 de novembre és la festa major de la UAB, com cada any i per molt que li pesi al rectorat, que primer es va desentendre i eliminanr la festa major per motius economics, despés va dir qe ho deixava en mans dels estudiants i que dies abans de la cel-lebració d'aquesta ha collat a les distribuidores de cervesa perque no entrin demà dijous a la UAB, ni així aconseguiran acabar amb una festa amb anys d'historia, demà us esperem a tots i totes.

Més informació: http://fmuab.org/

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt maco, es pot escriure al bloc de l'assemblea sense faltes d'ortografia?

XD

joan ha dit...

AVUI LA UNIVERSITAT SEMBLA UN ABOCADOR. I no vull excuses!... que si el rectorat això i el rectorat allò... Per la seva banda també l'han cagat un cop més. Però quan jo monto una festa, l'endemà estic allà netejant la merda. Avui la universitat sembla un abocador.

Anònim ha dit...

ei! Podrieu penjar el manifest per la llibertat d'expressió fet ds de l'assemblea i així li donem vidilla

Vagi bé!

Aquest blog és un espai de lliure expressió dels i les estudiants, l'administració del blog no es fà responsable de les opinions expresades a aquest espai.

Tanmateix l'administració es reserva el dret a no publicar textos per considerar-los xenòfobs, sexistes, ofensius o destructius.