17 de desembre 2008

Lluís Ferrer fa pública la resolució dels expedients al Consell de Govern

Avui a les 10 del matí és reunia el Consell de Govern de la UAB a l'Aula Magna de l'edifici UAB-Casa de Convalescència on ha fet públic la resolució dels expedients disciplinaris oberts el curs passat.

La resolució ha estat: 22 persones amb una sanció pública, 4 persones amb una expulsió d'un any, una persona amb una expulsió de dos anys i una altra amb una expulsió de tres anys.

Aquesta ha estat la resposta que l'equip de govern de la UAB ha donat als estudiants que des de fa més d'un mes estan reclamant un procés de debat i diàleg a la Universitat Pública. A més a més cal remarcar que dilluns el Comitè contra Bolonya va decidir desocupar gran part de les facultats per afavorir el debat i el diàleg, la resposta ha estat sis persones expulsades.

A mida que ens vagi arribant més informació ús anirem informant.

Comissió de Premsa del Comitè Contra Bolonya de la UAB.

Més info:
http://ocupemlesaulesuab.wordpress.com
http://repressiouab.wordpress.com
http://cafuab.wordpress.com
http://especialbolonya.wordpress.com Apartat 33+15
www.sepc.cat

124 comentaris:

Alexandra ha dit...

Bé, primer de tot dir que jo sóc pro-classes (o sigui, anti-ocupació), però no m'alegro de les expulsions dels expedientats. Tot i això, em sembla que abans de fer el que es va fer en aquell moment s'hauria hagut de pensar una mica en les conseqüències.

I ara, amb tot això de l'ocupació, el que hem aconseguit és:

1- Uns quants expedientats
2- Acabada de classes fins al gener
3- Que anem a exàmens sense acabar matèria
4- Que tothom a la UAB estigui emprenyat amb més o menys tothom
5- Que quan caminem per la UAB es noti la tensió a l'aire (i MOLT)
6- Que tots ens llevem cada dia pensant "Quina puta merda tot"

CONCLUSIÓ: TOTHOM putejat, "vosaltes", "nosaltres", els professors, la quiosquera, el servei del bar...

HO HAVEU VIST??? HO HAVEU VIST TOTS???? LA MARE QUE ENS VA PARIR!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

I no poseu res del que ha passat avui al deganat?

Quina vergonya!

Anònim ha dit...

Tots al carrer! Violència? Doncs expulsió!!!!!!!!

Anònim ha dit...

I sobre el que ha passat al deganat, res?

Anònim ha dit...

http://magno.uab.es/o-coordinacio-institucional/altres/atac_deganat_lletres_17-12-08_1.jpg

Així és com uns bèsties han deixat la porta del deganat. De debó jo m'he de sentir "representada" per aquests?
Estudiant de Musicologia

Anònim ha dit...

como colofón nuestros estalinistas han llenado de huevos y pintura el decanato.
pandilla de delincuentes y fascistas. ojalá os expulsaran a todos.

Anònim ha dit...

I ara què pensa fer l'Assemblea? amb l'activitat acadèmica aturada fins al 7 de gener... tots els ocupes a menjar neules a caseta? o a tirar més ous a la porta de la degana? vaya tela!

Anònim ha dit...

A més a més cal remarcar que dilluns el Comitè contra Bolonya va decidir desocupar gran part de les facultats per afavorir el debat i el diàleg, la resposta ha estat sis persones expulsades.


Amb perles com aquesta no se com la gent encara fa res de cas a aquesta colla... o sigui, que ara resulta que les altres facultats es desocupaven per afavorir el diàleg i no perque uns (els okupes) estaven sense forces i els altres (la gent amb una mica de seny) els presionaven.

Perquè no dieu que els vostres pocs efectius repartits per les altres facultats (com Comunicació, sense anar més lluny) ara estaven el Rectorat? També vau ocupar el Rectorat per afavorir el diàleg (per estar més aprop dels vostres interlocutors, suposo).

Gràcies per carregar-vos (com a poc durant 4 setmanes i mitja) la nostra universitat pública i de qualitat (cada cop amb més qualitat fins, ara, es clar).

Anònim ha dit...

Per fi heu mostrat el que sou. FEIXISTES!

Només sabeu intimidar mitjançant l'ús de la violència ja sigui verbal o física.

L'únic que em ve de gust es tornar-me i rebentar-vos els ous als vostres caps COVARDS! m'agradaria veure-us sols no en massa com si fóssiu un clan d'skins.

I a la assemblea aneu vosaltres i us ho manegueu que us donin jo no parlo res amb FEIXISTES com vosaltres. Només responeu a hòsties.

Anònim ha dit...

Ara si que ha quedat tot clar. Algú té més dubtes? Algú necessita més proves per veure el que son capaços de fer? Amb accions així, per a mi han perdut la poca, poquíssima credibilitat que us quedava: no sou més que una colla de delincuents, que no us mereixeu ni ser tildats d'estudiants i menys de lletres, vergonya em fa que sigueu companys meus!

Anònim ha dit...

Quin sentit té continuar ara ja? Tot s'ha girat en contra. Donar contra el cap només serveix per a generar tensió i més mal ambient del que hi ha. Fins ara estava amb vosaltres però ara ja res no és racional.

Com ja han dit, ningú ha aconseguit res, tots estem putejats i hi ha coses que potser no tenen marxa enrere.

Anònim ha dit...

És increïble com un col·lectiu, alias Assamblea de Lletres, es defineixi com l'instrument de veu dels estudiants d'aquesta Facultat. Jo, com a estudiant d'aquesta facultat, ni de bon tros em sento representat per la gent k priva els nostres drets i DEURES com a estudiants k som. Potser fa una setmana estava bastant estussiasmat en com funcionaven les coses. Ara ja no! Jo dic prou! S'ha acabat! M'acabeu de demostrar k per vosaltres diàleg = a violència, assamblea d'unes 600 persones és manipulació, Plà de Bolonya = lluitem xls expedientats. Gràcies a aquests expedientats jo vaig perdre un portàtil k feia res m'havia comprat treballant durant el curs acadèmic. Si si, treballar i estudiar ( es pot!!!), sabeu el k és això no? L'únic k em queda dir és k és una pena k no+ hagin pillat 4 persones. Tan de bot TOTS i TOTES no puguéssiu entrar a la universitat durant anys i, així, la gent k ens paguem els estudis i k volem estudiar ho poguem fer sense privant-se els nostres drets i complir amb els nostres deures com a estudiants! Tant de bo haguéssin entrat una altre vegada els mossos...

Anònim ha dit...

Fàstic es el que em feu sentir els de l'assamblea... vinga tots cap a casa a passar els nadals ben calentons i vora les faldilles de la mama...
Ens heu fet perdre un mes de clases per una "lluita" que no us a portat enlloc...
I per descomptat que no em sento gens representat per un grup de gent com vosaltres.

Anònim ha dit...

Qué cínicos que sois, macho.

Anònim ha dit...

Insolidaris, deien... cochinos mentirosos que solo lucháis por los malditos expedientes. Eso, de solidario, no tiene nada. No me parece justo nada, ni lo que hacéis, ni lo que hicisteis, ni lo que os ha pasado. ¿Por qué no nos dejáis al margen? Quiero ir a clase, ***, quiero ir a clase. Estoy hasta el gorro de vuestro cinismo y vuestras tonterías. Intento de diálogo... ¡venga, va! Como órgano vinculante no me siento representado, lo siento mucho. Es más, estamos a punto de conseguir los alumnos suficientes para abrir una asamblea paralela, queridos.
Ojalá os apaguen la calefacción.

Qué vergüenza... Qué vergüenza...

Mira si sois cínicos que no decís nada del decanato.
Y por vuestra culpa, me ha salido una úlcera.

Anònim ha dit...

¿Sabéis que es lo que yo haría? Os pondría una denuncia a cada uno de los que han estado persiguiéndome por la facultad y empujando y acosando psicológicamente a título individual y ya veriáis qué es lo que pasaría cuando se juntara más gente a hacer lo mismo. Lo que os ha regalado el rector ha sido el carbón de azúcar! Gracias por jodernos a todos nuestras vacaciones de invierno.
Por cierto, el estigma lo cargaréis hasta el último dia que pasaréis en nuestra universidad. ¡Qué poca verguenza! ¿A éso llamáis democracia? Dije desde el início y lo vuelvo a reiterar: NO ME SIENTO REPRESENTADA POR LA ASEMBLEA DE LETRAS Y ME DA VERGUENZA DECIR QUE PERTENEZCO A ESA COMUNIDAD.

Anònim ha dit...

Estic dacord amb part dels comentaris, com no es fa el que voleu ja la armeu, dons heu de apendre a perdre i para de molesta, que esta molt bé que es posicioneu en contra de una financiació nefasta, però la Uni publica sempre ha tirat de recursos privats per investigar. A més només sabeu crida, insula i destrosa. Apartit d'ara el idiota que molesti a lletres sel respondra de la mateixa manera, o al menys sera el que fare jo i m'importa tres com reaccioneu que de segur que al hospital estareu millo que vivin a les aules.

Deixunos Apendre en Pau !

Òscar ^^

Anònim ha dit...

Al entrar al burdel se me empino el cimbrel XD

Anònim ha dit...

S'ha suspés l'activitat fins el 7 de gener???? Vol dir això que a partir de demà la facultat estarà tancada? Perquè alguns hem d'entregar treballs la propera setmana...

Anònim ha dit...

La facultat no pot tancar perque no hi ha portes que la separin de la de Psicologia, sense anar més lluny.

Tinc entès que els departaments estaran oberts. Pots deixar el treball a la bústia o veure si està el professor al despatx.

Anònim ha dit...

Ja tinc una bona anecdota per explicar als fills... XD.

En fi, veurem què passa a partir de gener, però és cert que el malestar generalitzat entre estudiants, es nota i que tardarà a tancar-se. I la creació d'una assemblea alternativa no afavorirà les coses.

Anònim ha dit...

Primer de tot, dir que em sap molt greu no poder fer els pastorets que teníem pensats.

No entenc com no va prosperar el meu referèndum i com al rei negre no se li ha donat l'oportunitat de representar.

Almenys érem 5, una majoria aplastant. Fins i tot hi havia la possibilitat que hi intervenguessin uns patges.

Però per desgràcia, ens quedarem amb les ganes.

Un plaer haver pogut somiar amb vosaltres.

Anònim ha dit...

Algú ha dit Juan Palomo?
En fi, almenys sou una mosca collonera graciosa.

Anònim ha dit...

S'ha de reconèixer que és una petita sanció comparant amb els 80 anys (aproximadament) sense trepitjar l'autònoma. O no és el mateix cas? Bé, de totes maneres, ja no em crec allò del "reglament franquista". Qui la fa la paga, i no es pot anar destrossant els equipaments públics. Segur que no estan expulsats "per defensar la universitat pública". I el tema de la pintura al deganat n'és la mostra.

Anònim ha dit...

Avui que no haureu de fer els piquets us podrieu dedicar a reflexionar una mica sobre les vostres accions i arribar a la conclusió que l'unic que feu ara mateix ja és EMPRENYAR!no hi ha cap suport a l'assamblea més enllà de la propia assamblea, no representa els estudiants de lletres. Els estudiants volem estudiar. Els assamblearis dediqueu-vos a fer assamblees sense molestar als altres si és el que us agrada. I també estaria bé que al vostre blog sortissin les accions violentes que feu, que no són poques!com ja ha dit algu, espero que us apaguin la calefacció!!

Anònim ha dit...

ala puta presó toooooootsss!!!!! putos hipies!!!!!

Anònim ha dit...

No, no, ara que tenen temps lliure perquè no han de passejar-se en plan nazi pels passadissos de la facultat, que no reflexionin tant. Millor, que agafin un KH-7 i un drap i es posin a netejar com uns cabrons. El personal de la neteja de la uni no té per què netejar tota la merda que han anat deixant. Quant als expedients, és evident: qui la fa, la paga. Ara no ploreu tant, i sigueu madurs per assumir responsabilitats.
Ah, i moltes gràcies pel mal que heu fet a la nostra universitat. Gràcies, de debò, tant de bo us expedientessin a tots i el govern no hagués d'invertir en ases com vosaltres.

Joan Carles Llurdés i Coit ha dit...

Mireu, potser sí que el fet que els expedients s'hagin conduït amb un reglament franquista és, si més no, anacrònic i per tant, caldria canviar-lo el més aviat possible. Ara bé, tant se val si ho és o no, el que importa de debò és que ha d'haver-hi un reglament que penalitzi conductes violentes. O és que us penseu que en una societat democràtica com la nostra (afortunadament i innegable) no hi hauria d'haver-hi reglaments que la societat hagi de complir? O és que potser esteu a favor de qualsevol tipus de violència? O és que no ens emprenyem tots plegats quan un grup de persones provoca aldarulls, destrossa mobiliari urbà, fa pintades sense volta ni solta, etc.
Com ja he dit en alguna altra aportació, em sap greu però hi ha determinades línies que no es poden traspassar sense que després hi hagi represàlies. Al cap i a la fi, si dieu que això és una lluita ha d'haver-hi pèrdues o "danys colaterals" a tots els bàndols. Els estudiants que s'han posicionat en contra de l'ocupació ja ho estan pagant per no poder exercir el seu dret a assistir a classe, i vosaltres ja teniu les vostres "víctimes". Suposo que ja us podíeu imaginar que això acabaria d'aquesta manera. És allò tan típic d'acció-reacció.
I per cert, m'apunto als comentaris previs en el sentit que sembla curiós que no dieu res de les vostres accions (p. ex. la darrera al Deganat de Lletres). Si sou tan democràtics com proclameu, aleshores convindria que la massa de gent "ignorant" per la qual dieu que esteu lluitant, també en tingui coneixement.
Gràcies per escoltar-me.

Anònim ha dit...

què fort què aquesta colla de violents no estiguin dient res...com m'agradaria que expliquessin el sentit i els beneficis de la seva darrera acció de lluita, la dels ous i la pintura...espero que els hagin filmat per obrir més expedients, perquè si això no es talla ja, en comptes d'una universitat, això serà la llei del més fort, la mateixa selva.

Anònim ha dit...

Sí, és estrany que davant una allau de preguntes l'assemblea no respongui,no?

S'han tornat vergonyosos? No ho crec. els violents no tenen vergonya. Però clar, com expliques que només es fa l'autrada de classes pels expedientats i que s'avorrien i van nar al deganat a una festa de disfresses (cal dir que alguns anaven tapats, deu ser com la nit de màscares de Clarín)a tirar ous, pintures....

Ni ells mateixos, que tothom reconeix que tenen un us bastant fluit de la paraula, però que l'utilitzen únicament per anar manipulant, poden donar una explicació "coherent" o "excusadora".


Després no us queixeu ;)

Anònim ha dit...

Ara diran que sóm nosaltres els que tensem l'ambient amb la nostra oposició a l'aturada de classes i els nostres comentaris en aquest blog...doncs no!!!aqui els unics que proposen actes de cohecció i violents són els assamblearis!!que caigui l'assamblea!!!i torni la normalitat a la facultat!!

Anònim ha dit...

Doncs jo trobo q 3 anys en són pocs

Anònim ha dit...

y os habéis parado a pensar qué pasará el día 7 de enero? habrá okupas de estos por la facultad? yo si fuera la rectora pondría dispositivos de seguridad por si las moscas. no me fio un pelo

Anònim ha dit...

Molt bé! Primer de tot les meves cngratulacions als membres de la assemblea, gràcies per convertir la universitat en el que és ara...clarament millor del que era fa un parell de mesos (on vas a parar!)

I per cert, tanta puta mania amb el déficit de la universitat pública i us haveu parat a pensar les despesses que comporten...

1-arreglar els desperfectes que vau causar ahir al deganat

http://magno.uab.es/o-coordinacio-institucional/altres/atac_deganat_lletres_17-12-08_1.jpg

2-repintar mitja facultad perquè esta plena de pintades

3-netejar la facultad per dins desprès del mes d'ocupació

Anònim ha dit...

estic d'acord, 3 anys són poquíssims

;)

Anònim ha dit...

Quina peneta feieu ara a l'autopista.

Algú ha vist algun portaveu com l'amic que va quedar en ridícul als matins de tv3, el noi amb cueta que parlava avui amb la premsa o la noia aquesta que de tant en tant modera l'assemblea (crec que es diu Neus) foten el cul a terra??

La resposta es NO!
Us han conduït fins a l'autopista i s'han quedat mirant des de la gespa.

I el noi del megafon? Era com a missa
- Preguem: bla bla bla bla bla

i tots a cor

- Us ho demanem senyor!


Sou com un ramat de bens i no us en adoneu.

Anònim ha dit...

Esperem que el 7 de gener els Reis d'Orient ja els hi hagin portat una mica de seny i una bona dosi de realitat a tots aquests okupes!aixi s'adonaran que l'unic que fan a aquestes altures és PENA i EMPRENYAR! i ens deixaran reprendre la docència!!i sino, haurem de ser més obstinats que ells (UFF, QUE DIFICIL!!!)

Anònim ha dit...

Jejaja. El 7 de gener no hi haura cap merdos d'aquest a les portes, les vacances els servirant de coartada per fugir i despres tornaran xiulant i mirant cap un altre costat i de tat en quan diran "Ai, que va passar aqui?". estic segur que el 7 de gener d'aixó no en quedarà ni rastre.

Anònim ha dit...

A veure si us aixafa un camió!!!!ànims camionerus!no us deixeu intimidar per els okupes de la uni´!!!

Anònim ha dit...

"Nadie, nadie, nadie, que enfrente no hay nadie"
Aúpa camioneroooooos.

A todo esto, asamblearios/istas... ¿sabéis de quién es ese poema sin servirse de google? Lo imaginaba.

Anònim ha dit...

Els mossos repressors?
Les sancions injustes?
i vosaltres un autoerigiu en la nostra "guàrdia de KorpSS"
Quina Por
HEIL ASSEMBLEA!!!

Anònim ha dit...

q a passat a l'autopista ??

Anònim ha dit...

Que se traigan sus escobas y sus mochos y se pongan a limpiar lo que han ido acumulando. Si tras hacer esa escabechina dirán que son defensores del medioambiente. Bah, qué asco me da todo esto y qué asco me doy yo metiéndome aquí, para saber si decís algo cuando sé que todo lo que diréis es pura jarna manipulada.

No en mi nombre.
No en mi nombre.
No sois el órgano vinculante, o no sois un órgano sano vinculante. No en mi nombre, no me representáis.

Anònim ha dit...

Els assemblearis son del PPP
Putus
Paletus
Palurdus

Xapes ha dit...

Quan us canseu de passejar la vostra superioritat moral basada en el "veure-les venir" i "deixar-les passar" i de desitjar la mort sota les rodes d'un camió a la penya que protesta per unes expulsions (suposo que aquestes també són violència no?), a veure si trobeu temps per fer propòsits pel curs que vé... p.ex. no obrir la boca per queixar-vos de cap de les conseqüències negatives dels nous plans d'estudi... Ah, i espero que tots/es aproveu totes les assignatures que tenieu matriculades...

Salut!

P.S. Rafael Alberti (pro-ocupació i inculte no són més sinònims que anti-ocupació i inculte)

Anònim ha dit...

jajajajaja! Felicitats Arcadi, acabes de convertirte en la primera persona que defensa a la assemblea en el dia d'avui... felicitats! això té mérit!

A galopar! a galopar! hasta enterrarlos en el mar!!

Anònim ha dit...

Arcadi, no et confonguis. no ajuntem el tema Bolonia amb la actitut d'aquesta Assembla. jo puc estar contra Bolonia de la mateixa manera que estic contra aquesta Assemblea que vull que sigui substituida en bloc per persones més aptes, democratiques i tolerant que sapiguen escoltar el que realment vol la majoria. o es que potser creus que els metodes d'aquesta gentussa ens han ajudat an res. si jo fos l'administració estaria encantat de tenir per adversaris aquesta colla de crapules ineptes que es desautoritzen solets.

Anònim ha dit...

Arcadi la nostra superioritat moral es fonamenta en la dictadura que exerceix l'assamblea. Estic d'acord amb el company, es pot estar contra bolonya i estar fins els collons d'aquesta mena de protesta que només ens perjudica a nosaltres. Si fossiu més llestos tindrieu molta gent apoiant l'oposició a bolonya però d'aquesta manera només aconseguiu el que esteu veient: QUEDAR-VOS SOLS! Us heu tirat tota la facultat amb els vostres actes reivindicatius fora de lloc!!aneu a ocupar l'escola de primaria que us va donar tan poca intel·ligència!!!

LoadNeo ha dit...

Todo lo anterior nos debe prevenir sobre dos prejuicios frecuentes, a saber: 1) la celebración de asambleas no es en sí misma una garantía de cambio social o de democracia, ya que puede ser un mecanismo perfectamente reproductor de desigualdades y opresiones sociales; 2) las diferencias entre tipos de asambleas, organizaciones en las que se inscriben, frecuencia y forma de desarrollo de las reuniones, etc. son importantes y, en lugar de pasarlas por alto, sería acertado percibir lo que aporta cada una y en qué están limitadas. Lo que quiero decir, por tanto, es que no es suficientemente clarificador el que un colectivo se identifique como “asambleario” porque tantas virtudes pueden comportar los diferentes modelos de asamblea de otros colectivos no definidos con ese rótulo, como defectos pueden arrastrar los primeros con algunas o muchas de sus prácticas internas a las asambleas o impregnando el resto de su vida social.

http://www.nodo50.org/ekintza/article.php3?id_article=73

Referéndum:
Mecanismo político de consulta mediante el voto, que se hace al pueblo sobre asuntos de interés nacional y a la que sólo se puede responder con sí o no. (referéndum)

http://www.diccionarioenlared.com.ar/largo/refer%E9ndum.html

Anònim ha dit...

netejar pintades = 4500e (o +)

Netejar la facultat = 3200 e (o +)

tornar a pujar l'opinió pública de
la uab = 6 anys (o +)

Veure'ls tancats per Nadal = No tenia preu

Anònim ha dit...

PROPOSO UNA LLANÇADA DE SABATES COL·LECTIVA CONTRA TOTS ELS OKUPES. A VEURE SI US ENTEREU QUE JA CANSEU!!!!

Unknown ha dit...

Bueeeeeeno, bueeeeeeno, ara tampoc ens passéssim condemnant tothom a la foguera. És molt fàcil ara despotricar a tort i a dret, jo apel·lo a la calma i a l'enteniment.

- Que l'assemblea ha comès errors, tots ho sabem.
- Que, com deia l'aspirant a rei negre (quina gràcia!), els cal una mica més d'inteligència emocional, també.
- Que no han sabut connectar amb el gruix de la facultat i que, per tant, la protesta contra Bolonya (que, a priori, ens unia tots) ha quedat deslluïda, doncs també.
(Dins d'aquest últim punt, jo crec que l'ús de símbols i de crides excessivament polititzades i tendencioses porten irremeiablement a la desunió (no tots pensem igual!), però és només la meva opinió)
- Que hi ha una colla d'esberats que no sé fins a quin punt actuen sota el paraigües de l'assemblea o per compte propi, doncs també. Això sí, jo no em crec que l'empastifada del deganat ho hagin votat en assemblea. Desmentiu-m'ho si cal, però ara com ara, jo no m'ho crec.
- Finalment, falta d'informació fiable, exhaustiva i a temps real penjada en els mitjans electrònics. La informació a internet sempre ha anat uns dos o tres dies tard. Això, avui dia, no pot ser.

Això sí, també hauríem de reconèixer els errors de l'altre "bàndol" (com odio aquesta paraula). I crec que alguns poden ser:
- Excessiva impermeabilitat i indiferència a les constants crides i propostes de l'assemblea abans de que tot això comencés. Feia molt de temps, tots ho sabem, que ho intentaven, i de totes les maneres. S'ha de reconèixer, no fotem.
- Falta d'iniciativa i de capacitat de sacrifici per acudir a les assemblees quan encara no existia un conflicte com el que ha acabat sent.
- Manca total de capacitat d'unió i d'actuació davant coses com el "referèndum": calia el vot unitari, se sabia, i no es va fer res.

Sigui com sigui, el conflicte ara ja ha passat, almenys de moment, i el temps i els turrons ens aniran bé per reflexionar-hi.
A la tornada, caldrà continuar les mobilitzacions contra Bolonya, i no s'hi val seguir com abans, sense fer res.

Cal donar a l'assemblea un impuls endavant, per millorar, i no per quedar-se en el punt que està ara, seguir recordant les ofenses i viure estancats en l'odi i la desunió.

Cal aprofitar el que ens ha portat de bo aquestes mobilitzacions, cal no deixar-ho perdre, i tot això cal perquè ens interessa a tots i totes.

Així doncs, demano pau, calma, serenitat, reflexió, molta salut i finalment, que tingueu un bon nadal!

Anònim ha dit...

subiroff,
buen intento, pero dos cosas no cambiarán:
- toda esta mierda ha sido exclusivamente por los expedientes de los violentos,
- me habéis robado un mes de clases que pago con mi trabajo por vuestro egoismo de violentos descerebrados.
más tienen que expulsar, pero definitivamente, no por un año o tres.

Anònim ha dit...

ahora para protestar han cortado una carretera durante 50 min. me viene a la mente aquel viernes encantador en el que se sentaron en las vías de los ferrocarriles de la UAB y por su culpa retrasaron todos los trenes de las líneas S2, S55, etc

¿qué será lo próximo?

aquí la noticia:
http://www.elpais.com/articulo/sociedad/Decenas/estudiantes/cortan/AP-7/expulsiones/Autonoma/Barcelona/elpepuespcat/20081218elpepusoc_3/Tes

Anònim ha dit...

http://www.20minutos.es/noticia/437694/0/estudiantes/bolonia/cortes/

me encanta. supuestamente en las votaciones había diversas propuestas: ocupar el rectorado, cortar calles (o manifestación masiva o algo así), etc... y a pesar de que, por mayoría simple (eso dicen ellos) "ganaba" la opción de ocupar la facultad sin clases. la misma mañana, antes de los resultados de las votaciones, ya habían entrado en el rectorado (o sea el que votó por ocupar el rectorado ya perdía su voto pues no servía para nada). y hoy cortan carreteras cuando,supuestamente, esa propuesta era de una minoría. quién os entiende chavales??
está claro que hacéis lo que os da la gana y las votaciones era una mentira más de las vuestras.

Anònim ha dit...

Una preguntita de nada:

- SUPUESTAMENTE os manifestais contra el plan Boloña que SEGÚN VOSOTROS no os permmitirá trabajar ni estudiar al mismo tiempo. ESO significa que ya teneis un trabajo y estais segurísimos que no lo vais a perder. Una de las cosas imprescindibles para tener un trabajo y no perderlo es IR A TRABAJAR, pero yo me pregunto ¿Cúantos de vosotros tiene un trabajo y VA al trabajo?
lo digo porque la mayoria estais todo el día en la facultat. ¿Cuando trabajais?
xD

es simplemente curiosidad, porque me da que os manifestais contra los expendientes, y no contra Boloña

a parte, los expendientes estan por DELITOS PENALES, no por nada.

;)

Anònim ha dit...

Estic completament d'acord amb en subiroff. Tot el que ha dit, em sembla acertat i verídic.

Es evident que cal una reforma profunda del funcionament i estructura de l'assemblea, però així mateix també cal una col·laboració més forta per part dels altres estudiants. Bé, i no només d'estudiants, que l'assemblea és de Facultat i el col·lectiu de professors, també hi hauria de ser-hi present.

Clàudia, les propostes que has mencionat es van debatre en l'última assemblea de dimarts, a la qual es va acordar fer un calendari de mobilitzacions contra bolonya, i la política repressiva de la UAB (estem d'acord que els actes violents s'han de sancionar, però em consta que no tots els expedientats van participar en aquests actes violents).

El que sí em sembla deplorable és l'atac al deganat, tot i que jo també poso en dubte que això es decidis en assemblea.

Signa: Un de Lletres.

Anònim ha dit...

Ostres, em pensava que havies sigut tu, Claudia. La resposta anava per l'anònim del missatge anterior.

Joan Carles Llurdés i Coit ha dit...

A LoadNeo, et felicito, ho has clavat. M'encanta el teu escrit sobre el tema de l'assemblea. Sobre els incidents del Deganat d'ahir, m'agradaria creure que això va ser un acte espontani d'uns quants "imbècils" (això sí és un insult) esvarats que actuaren sense el suport de l'Assemblea. Ara bé, si això fos així, l'Assemblea ha de tenir també molt clar que sota el seu paraigües es poden amagar o aixoplugar individus que a la mínima recorren a la violència i al passamuntanyes. Per tant, ni que sigui indirectament, n'és responsable i d'altra banda, si es vol desmarcar d'actes com aquest, el primer que hauria de fer és condemnar-los i dir que l'atac va ser obra de gent aliena a l'Assemblea. Però encara no he vist i llegit res en aquest sentit.

Anònim ha dit...

Mare meva, quant de covard que hi ha per aqui. Tots els que critiqueu l assemblea ho feu amb anomins, sou uns cagats i uns amargats que no teniu res millor a fer que passsar vos el dia al blog de l assemblea per a mostrar la vostra potent inteligencia. Despres hi ha Fredis que es creuen superiors i llestos, quan en el fons (no tant en el fons com es pensen) demostren que son uns fatxendes, uns acabats que no serveixen per a res,imbecil!!, ara t ho dic jo a tu. No cal que em responguis amb un super discurs cutre dels teus dientme que vivim en una democracia i no se que. PALLASSO.

Anònim ha dit...

A l'últim missatge: critiques a la gent que critica en qualitat d'anònims. Però tu també ho fas amb qualitat d'anònim!

Anònim ha dit...

POYAKAAAAAAAASSSSSSSSSSSS

Anònim ha dit...

perdona, IMBECIL, pero los primeros que van por lafacultad con pasamontañas agrdiendo son los ocupas, así que a ver quién tiene huevos de poner nombre y apellidos para deciros a la cara que sois LA ESCORIA de la sociedad

Joan Carles Llurdés i Coit ha dit...

Rèplica al comentari que m'ha criticat: primer, suposo que el covard més gran que ronda per aquest blog deus ser tu mateix perquè tampoc veig que t'hagis identificat (com la resta de gent tret de la companya Alexandra que, fins i tot, hi posa la foto).
Segon, si no m'identifico amb noms i cognoms és perquè malgrat que estic convençut que a l'Assemblea hi ha gent que actua de bona fe, també ho estic del fet que n'hi ha d'altra que no té cap mania en fer-ho violentament i de vegades amb passamuntanyes (com ja s'ha vist en l'atac al Deganat). Per tant, entendràs que no vulgui trobar-me pel Campus amb un grupet d'aquests (dubto que vagin sols). I de fet, una de les virtuts dels blogs és, justament, aquesta: el seu anonimat.
Tercer, no és que no tingui res a fer però com a professor de la Facultat que no pot exercir la seva obligació de fer classe perquè l'hi impedeixen, bé he de matar el temps en altres coses. I d'altra banda, trobo positiu fer-ho en el blog. O és que et penses que jo no tinc opinió de tot això? Al cap i a la fi, no veig que en el teu comentari aportis res, llevat d'insultar-me, és clar. Podem pensar que això és un indicatiu de la teva manca d'arguments i raonaments amb una mica de substància?
Quart, ni molt menys em crec ni superior ni llest a molta altra gent (professors, estudiants, etc.) que han demostrat amb escreix la seva gran vàlua. Ara bé, pel que em dius, sí em crec superior a tu. Sobre si soc un fatxenda, no ets tu el més indicat per dir-ho ja que no em coneixes. I de si no serveixo per a res, és evident que no sé de fer ni tot ni tot bé. Ara bé, faig de gust la meva feina a la Facultat -sempre i quan em deixin, és clar- i procuro que els meus estudiants se sentin a gust i aprenguin (no només continguts).
Cinquè, et responc amb, com dius tu, un "superdiscurs" dels meus. Però veient el teu escrit, dubto que perdis el temps en llegir-lo quan tinc la impressió que l'únic i últim que has hagut de llegir en ta vida deu remuntar-se a l'època de primària.
Sisè, afortunadament, i encara que no t'ho creguis, vius en una democràcia i crec que te n'hauries d'enorgullir i estar satisfet. Ja sabem que tampoc és un model perfecte de convivència però deu ser el menys dolent perquè és el que tothom hi aspira arreu. Potser tu, imbuït del clima de l'Assemblea, ja n'has deixat de ser conscient. Què hi farem!
Setè, no crec que hagi insultat ningú pel fet d'haver utilitzat el terme "imbècil" en referir-me a la gent que va atacar el Deganat. Si t'has sentit identificat, noi, et prego em disculpis però si no, ja em diràs com hauríem de qualificar aquesta gent: potser de "brètols"? El que és segur és que no eren ànimes de la caritat ni repartidors de nadales.
I vuitè i últim, per a mi pallasso no és cap insult doncs crec que és una feina molt lloable i difícil. Sempre he pensat que és molt més difícil fer riure que plorar. Per tant, no els impliquis en aquest conflicte que ja tenen prou feina per sobreviure al circ. Potser hi hauríem d'anar tots plegats a riure una estona i veure si posem una mica de seny en tot això.
Apa, que et sigui lleu.

Anònim ha dit...

Bé. Em sembla que ja està bé de parlar del deganat, el rector, etc. Jo ara, veig una cosa que és molt més important. L'actitud entre nosaltres mateixos.
Estic firmement convençuda en que hi ha varis punts, dels quals, TOTS i dic tots, perquè els que són anti-ocupació també hi pensin, hauriem de rumiar;
1. L'assemblea, crec que ara ja ho sap tothom, s'ha equivocat en moltes coses, però per mi, la més important, és que s'ha dividit tot l'alumnat, quan en realitat, per lluitar ens necessitem tots. Sense "l'altre bàndol" l'assemblea no pot fer res. Però, i també ho vull remarcar, sense els "pro-ocupació" tampoc és pot lluitar.
2. Suposo, que molts de vosaltres teniu familiar, sobretot avis, que van lluitar al bándol republicà a la guerra civil. Jo penso a vegades amb això, amb el meu avi, que va estar empressonat anys per defensar tot de coses que s'estan perden, i una d'elles, és l'educació pública, laica i de qualitat. Crec que tothom hauría de reflexionar sobre això i que si una sola persona que llegeixi aquest blog és capaç de veure-ho ja estaré contenta.
Sisplau, prou d'insults, de desitjar mal a la gent i de tenir actituds, que si més no ens divideixen encara més. Pensem una mica en tot per el que s'ha lluitat i que s'està perdent de manera irreparable.
Lo més lamentable és que no fem res, i nomès som capaços de barallar-nos entre nosaltres mateixos.

CancerDeSida ha dit...

Violentos, nazis, skins, etc.. O_o

Increible.

En fi, d'entrada dir que jo condemno l'atac al deganat, no perquè no se'l mereixi, sinó perquè crea més problemes que solucions. (i no va ser aprobat per l'assamblea)
Jo, i parlo a títol individual, he estat en moltíssims piquets, sempre que he pogut, i he de dir en nom de la veritat que tot això de "em van empenyar, em van agredir psicològicament, etc" és una tonteria. MAI ho hem fet. Més haviat ens ho han fet.
Pel que fa el tema de que hem destrossat el mobiliari, doncs mireu, les pintades no s'han fet desde l'assamblea, desde l'assamblea s'han fet murals, no pintades i de fet, la propia assamblea té previst netejar les pintades. Porqueria? Per alguna cosa hi ha comissió de neteja i la veritat és que està tot prou net.

Crec que amb l'ocupació s'han aconseguit coses molt importants, però també crec que ara ens toca defensar els nostres.
"Bueno esque a mí los expedientados me sudan la polla" Pues molt bé. Felicitats. Que vols que t'hi digui?

Aquest és un blog de l'assamblea, per tant s'informa de aspectes de l'assamblea. Perquè s'hauria de mencionar l'atac al deganat si aquest és aliè a l'assamblea? Potser l'atacant ni tan sols era de lletres!

Com ha dit en Fredi, la gràcia d'un blog és l'anonimat. Tens tota la raó, però això no és argument per dir coses com "suïcideu-vos en massa!" (no ho dic per tu, sinó per un comentari d'un altre post)

Per favor, com a mínim, guardem el respecte.
I si hem de dir alguna cosa, que sigui amb arguments, perquè això:
"ala puta presó toooooootsss!!!!! putos hipies!!!!!"
Doncs no serveix per a res..

Joan Carles Llurdés i Coit ha dit...

Hola Maria, tens molta raó en això que dius. Potser ja hauria de ser hora que deixem enrere els insults, desqualificacions vàries, etc. I en això estic amb tu. Ara bé, no crec que l'Assemblea estigui fent els passos necessaris per crear, si més no, el caliu necessari i evitar la crispació entre tots plegats. Tinc la impressió que tot aquest tema de Bolonia (del qual jo també soc, en part, crític) se li ha escapat de les mans i no va calcular bé les conseqüències que comportaria i l'oposició que ha generat entre el mateix col.lectiu estudiantil que, suposadament, representa. Com sovint passa en aquests casos, segurament alguns dels principis que volen defensar són correctes i tothom s'hi adheriria, però no ho són en absolut -sota el meu parer- els mètodes que utilitza. I a les proves (comentaris del blog) em remeto.
Però repeteixo que estic amb tu en aquest desig que expressaves. Al cap i a la fi, ens estem tirant pedres sobre la nostra pròpia teulada.
Bona nit.

Anònim ha dit...

Doncs si, estem d'acord!
Per tant demannaria, per favor, a tothom, que el dia 7 vagi a l'assemblea i que es voti per métodes de lluita FORA de la facultat, si cal, on estem implicats tots, si no és així, que cada un faci el que volgui, però sisplau, que siguin sincers i que diguin que no estan en contra de Bolonia, si tampoc volen lluitar fora, sense malmetre les classes.

Anònim ha dit...

L'assemblea parteix d'un error:

EL PENSAMENT ÚNIC


Estic segur que hi ha estudiants que estan a favor de Bolonya i ho sento però també son persones.

Els vostres arguments parteixen de creure-s amb la veritat universal i amb l'única forma de pensar vàlida i això amics és el totalitarisme.

En serio a la vostra facultat s'estudia història? Jo es que al·lucino, crec que a ciències potser no sabem gaire de moviments socials i formes de protesta però conceptes bàsics com tolerància, respecte a les opinions, diàleg, etc... els tenim més apresos.


PD: Sobre els anònims si algú te algun problema sobre que ho publiqui en anònim que posi una forma i jo contactaré amb ell privadament per dir-li fins i tot la talla dels meus calçotets. Ja veus tu quin problema

Anònim ha dit...

Tal com van demanar els "anti-ocupació", que gent de fora de la facultat no vingui a dir res al nostre problema! Sinó creem interessos judeo-masónicos a la facultat!

Anònim ha dit...

Alakast, em mata el que et poso en negreta:

En fi, d'entrada dir que jo condemno l'atac al deganat, no perquè no se'l mereixi, sinó perquè crea més problemes que solucions. (i no va ser aprobat per l'assamblea)

Vol dir que condemnes que estigui creant problemes ara (dels 70 comentaris que aquí tenim, un bon munt són escridassant a l'assamblea) però que si no us en crees estaries allà tirant ous?

Brillant.

Anònim ha dit...

"L'assemblea parteix d'un error:

EL PENSAMENT ÚNIC"

en una assemblea hi pot anar tothom i exposar la seva opinió ordenadament i sense descalificacions.
l'assemblea és la gent que en aquell moment està reunida, no és cap institució amb una ideologia definida, sinó que es caracteritza per que tothom hi pot participar, independentment del seu pensament.

el que passa és que des de sempre, molt poca gent s'ha agrupat en assemblea (parlo de lletres) i realment s'ha preocupat per debatre questions relacionades amb la nostra facultat en general.
i dona la casualitat que aquesta gent en general, té una ideologia més o menys comú: és a dir, d'esquerres, per simplificar-ho molt.
La gran majoria desle studiants mai han posat els peus en cap assebmlea, la prova és que gairevé mai s'havia arrivat a les 200 persones...
i és de lògica, que si tothom (la majoria d'estudiants) es prengués el futur universitai en serio, aniria a les assemblees, hi participaria, arrivaria a consensos, etc etc estiguin a favor o en contra del que sigui, siguin de dretes, d'esquerres, això no importa! si la gent hi participés "en massa" i s'ho prengués ínicament com una manera de prendre decisions col·lectives pensant en el bé de l'estudiant, osigui el propi bé, les coses serien molt diferents.

si us plau, les coses s'han fet molt malament, més val que hi posem seny o en el futur ens ho trobarem ben magre

saludos

Anònim ha dit...

Els violents sou tots vosaltres! Esteu tirant merda a un grup de persones que s'ha manifestat pacíficament aquest matí per tal de reivindicar una cosa que afecta als seus companys...Ho farieu vosaltres?
Sou una colla de patètics la majoria dels que escriviu aquí(molts de forma sorprenentment fatal tot i sent de lletres...us hauria de fer vergonya!) ja que ben segur que no heu anat o participat en cap assemblea o hi heu anat per tal de que es faci lo vostre i ja està (feixistes vosaltres!) i com que no ho heu aconseguit heu marxat ni a la meitat!!!
Jo no sóc cap de les que ha anat a tirar ous al deganat però us ben juro que ara n'hi tiraria i a alguns de vosaltres també per ser tant intolerants...Defenseu la no violència a partir de la violència!
Si és que vergonya us hauria de fer!
Comparteixo totalment l'opinió d'aquestes persones que estan lluitant pels nostres drets, no per ara (que ells també volen fer classe eh nois) sinó també pel que ens ve a sobre! Després també us queixereu perquè s'ha aplicat el pla bolonya oi nois? Que fàcil és queixar-se i insultar a gent via web!

Anònim ha dit...

Nah, si ahora va a resultar que no han roto un plato en su vida.
Yo no se como teneis cojones de seguir hablando de diálogo, buen rollo, paz y amor después de todo lo que habeis hecho eh.

Alexandra ha dit...

Gent! Proposo un taller alternatiu de RISOTERÀPIA. Per a tothom: pros, antis, profes, PAS, la quisquera... Crec que a tots ens aniria molt bé!!!!!!!vEns hem d'unir per a lluitar contra Bolonya i deixar-nos d'altres mariconades!!!

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb Fredi i Maria.
Tothom vol una universitat publica, suposu que, fins i tot, els més rics ho volen. Però la violència no és la manera més adeqüada per aturar Bolonia i vosaltres (els de la assemblea) heu escollit aquest camí.


en fi, espero i desitjo que aquestes vacances de Nadal us facin pensar molt en el que heu fet i us adonareu que no aneu pel bo camí!

que vagi bé!

PD: passo de posar el meu e-mail o url perquè no vull tornar a casa amb una cama o un braç trencat. Perquè l'any passat vareu intimidar, fins i tot, a un professor de la facultat de Dret.


firma: una futura historiadora :D

Anònim ha dit...

Un apunt:
Està bé, deixem de costat totes les discussions.
Crec que està prou clar que el deganat i el rectorat no volen parlar, per molt que diguin que sí. No hem vist a la degana en cap moment no? Ni uns ni els altres.
Aixì que proposo; si no ens escolnten i esteu en contra dels de l'assemblea, que proposeu?
En aixó si seria interessant que hi haguès 200 comentaris.
Tots tenim clar que és fàcil crítica, aixì que aportem!

Anònim ha dit...

Com assembleari que no fuma porros, no porta rastes, treballa per les tardes, no ha insultat ni agredit a cap estudiant vull dir unes quantes veritats:

-En la meva opinió al referèndum només hi havien d'haver 4 opcions: Ocupar sense fer classes, ocupar fent classes, ocupar i fer la meitat de classes o no ocupar i fer classes. 7 opcions és molt exegerat i hi havien opcions molt xorres com parar les classes els 45 minuts. I si s'hagués fet si o no hagués sigut injust ja que molta gent estava a favor de la ocupació però fent classes.

-Tan els estudiants anti-ocupació com els pro-ocupació (alguns d'aquests han fet fotos els piquets) en segons quins moments han perdut els papers i s'han insultat però no hi ha hagut cap agressió física, qui digui el contrari menteix.

-L'acció contra el deganat l'han fet un grup d'estudiants cabrejats per la resolució dels expedients, no ha sigut obra de l'assemblea, de fet molta gent de l'assemblea ho ha criticat. És mentida que s'ha intentat forçar la porta del rectorat o trencar els vidres com diu La vanguardia, s'han tirat ous i pintura, res més.

Anònim ha dit...

Mireu aquest video i qui digui que els estudiants són els violents...bé! menteix.

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=YNcls6i7fs4

Anònim ha dit...

que se jodan

Anònim ha dit...

Fredi, he llegit que ets professor. Em preguntava si (a part de estar a favor o en contra de l'ocupació), entre els professors teniu una idea conjunta sobre el que està passant.

Més que res, ho dic perquè bolonya ens afecta a tots (també als professors) i em consta que també hi ha molts professors en desacord sobre la reforma i els plans d'estudi.

Suposo que estarem d'acord en què els estudiants no podem continuar la lluita contra bolonya, sols. El col·lectiu de professors seria una bona ajuda pel moviment anti-bolonya, clar que amb l'actual situació, l'assemblea no és ben vista per a gaire gent. Però tot i així, heu pensat en manifestar-vos vosaltres també? ( els que estan en contra bolonya, clar).

D'altra banda, estic d'acord amb la Maria. I no només estem perdent la Universitat pública, també estem perdent altres drets (que ara no vénen al cas, però que ens afecten per igual) que els nostres avantpassats van defensar (alguns amb la mort). Hauríem de deixar de barallar-nos i anar tots a la una per lo que realment ens interessa: Bolonya.

Anònim ha dit...

et smbla poc tirar ous, pintura, anar amb la cara tapada....

Com que veig que aquí tot es rebaixa i no passa res, jo em pixaré a la porta de la facultat i aniré a escupir la porta de casa de cada un a veure què us smbla...

Civilització? Xq?

Musicus Mundi ha dit...

Resposta a Alakast que ha escrit: "Aquest és un blog de l'assamblea, per tant s'informa de aspectes de l'assamblea. Perquè s'hauria de mencionar l'atac al deganat si aquest és aliè a l'assamblea?"
Doncs justament per desmarcar-se'n. Si no és responsabilitat de l'assemblea l'atac al deganat amb la velocitat de la llum (i més sabent el mal que fa a l'assemblea aquesta acció) s'hauria d'aclarir el tema.

Anònim ha dit...

Com us passeu, no?

S'estàn aconseguint moltes coses... i després sortireu beneficiats!!

De veritat sou tots uns egocentristes! Jo, jo i jo.

Anònim ha dit...

claro, claro, la asamblea no es responsable de nada de lo siguiente:
- pintadas de todo tipo estropeando la propiedad pública, que pagamos todos.
- piquetes gritones y amenazadores "apatrullando" los pasillos en el puro estilo Secciones de Asato nazis para impedir clases.
- la pérdida de un mes de clases por desinformación y amenazas.
- ataques al decanato, con aplastante victoria sobre las paredes y las puertas.
- pérdida de prestigio y crédito de la universidad, difícilmente recuperable.
Y todo por culpa de los jodidos expedientes. Ni Boloña ni porras.

Joan Carles Llurdés i Coit ha dit...

Estic amb Musicus Mundi sobre el seu comentari al company/a Alakast: jo no tinc perquè dubtar que l'atac al Deganat hagi estat un acte aliè a l'Assemblea. Però justament té el seu blog per fer un escrit i desmarcar-se'n. No crec que costi gaire, de la mateixa manera que de tant en tant ho fa per donar coneixement de les seves activitats. El que passa és que amb el seu silenci està donant peu -ni que sigui involuntàriament i/o inconscientment- a que la gent pensi el contrari.
D'altra banda, ja sabem que llençar ous i pintura contra unes portes de vidre no ha de ser vist com una cosa tan greu (quant a les seves conseqüències físiques) com altres atacs fets amb eines o productes més, diguem-ne, contundents. Però no és tant això sinó el fet. Ves a saber que hagués pogut passar si aquesta gent (m'estalvio qualsevol qualificatiu perquè si no em plouran insults) hagués tingut a mà en aquell moment altres objectes, o que a algun infiltrat aliè a l'Assemblea s'hagués anat de l'olla.
I respecte un altre comentari sobre la suposada violència dels piquets informatius, caldria anar amb molt de compte perquè sota el pretext d'informar, de vegades no és fa més que coaccionar. Si no, com ho diríeu en el cas d'un professor (company del meu Departament) que està fent classe i que davant un piquet demana als estudiants què volen fer; aquests responen que continuar i tot seguit la gent del piquet entra a l'aula, algú fa fotos i comencen a escridassar. En altres paraules, la violència es pot exercir de vàries maneres i no cal arribar a les mans obligadament. Ja et pots imaginar que el professor i el seu grup van haver de marxar.
Per tant, una cosa és informar i una altra de molt diferent això que he explicat.
Mantinc la meva bona fe en certs membres de l'Assemblea i la missió informativa dels piquets, però l'Assemblea hauria de tenir molta cura d'altra gent que emparant-se en ella mateixa, té comportaments que la deslegitimiten.

CancerDeSida ha dit...

Estic d'acord amb el Fredi pel que fa la informació de l'atac del deganat, quan no es té la raó, no es té.
En relació amb els piquets, bueno, també hi ha hagut professors que ens han insultat (de imbècil cap amunt), algun s'ha tancat amb clau a classe, un altre ens escridassava mentres feia de contrafort perquè no poguessim obrir la porta (cosa que ni tan sols estavem intentant).
Errors se n'han comès per totes dues bandes però tampoc és qüestió de criminalitzar l'assamblea com s'està fent..En plan "no deixo el mail perquè em trencaràn les cames"...Per l'amor de déu...
I al cap i a la fi, quan llegeixo molts dels comentaris aquí publicats m'adono que la majoria de queixes són per actes individuals aliens a l'assamblea

pintades: aliè a l'assamblea
atac al deganat: aliè a l'assamblea
violència : aliè a l'assamblea (si és que aquesta ha existit, jo no ho he vist, hi he estat a molts piquets)

Bàsicament, la queixa principal és l'aturada de classes, deixeu-se d'escudar en que som nazis, violents, rompepiernas, mafiosos, etc..Perquè sabeu que no som tan dolents ;)
Es va votar un referèndum que vosaltres mateixos vau aprobar, amb uns punts que vosaltres mateixos vau proposar i aprobar, i vosaltres mateixos vau decidir que seria per majoria simple. I vau perdre.

Aviam si ens centrem una mica.

Anònim ha dit...

para Alakast,

pues entonces un consejo a los asamblearios: tened cuidado porque hay un grupo de violentos que han copiado vuestras caras (las que se ven moderando las asambleas) y van paseando en piquetes por los pasillos. No sé como lo han hecho, tú, pero son clavaditos a vosotros, clavaditos. Yo los denunciaría por suplantación de la personalidad.

CancerDeSida ha dit...

Ah, i per cert. Posat's a queixar-se jo també em queixaré de les pintades. Però pintades sense cap utilitat que apareixen a les taules, als lababos i a tot arreu en plan: Cris te amo!, Madalena loves Joselito, Hola buenos dias soy un pinguino y busco sexo.6945123...

I això tampoc s'ha aprobat a l'assamblea!

:D

CancerDeSida ha dit...

Lo de que nos han copiado las caras...En fi...Demano siusplau arguments i exemples...

LoadNeo ha dit...

¿Y las pintadas de "todo el poder para las asambleas" también las han hecho gente "de fuera de la asamblea"? Pues si hay que tener mala suerte para que la gente que apoya a la Asamblea sean tan "incívicos" (por poner la expresión de moda)...

xDDDDD

CancerDeSida ha dit...

Lo de todo el poder para las asambleas es una pancarta, en realidad varias, si hay pintadas, evidentemente lo ha hecho alguien de la asamblea, pero sin el consentimiento de esta.

I te aseguro que desde la assamblea intentamos evitar ese tipo de conductas, pero no somos policias..

Anònim ha dit...

L'Assemblea de Lletres ha mort. Quatre bandarres no poden representar els estudiants. Només publiqueu el que us interessa. No ha passat pas res al deganat? Ningú no hi ha tirat ous i pintura?
Dimitiu, si us plau, no podeu ser els "caps" de l'assemblea, no teniu credibilitat. Useu la violència verbal i física, tergiverseu la informació... què ens queda per veure?

Sou la vergonya de la facultat, de la universitat, de Catalunya i el més important, de l'Assemblea a la qual representeu.

CancerDeSida ha dit...

Carles, t'aconsello que llegeixis tots els posts..Perquè els temes que que dius ja han estat resposts. I no vull fer copiar pegar que queda lleig xD

Anònim ha dit...

si alakast, si, ejemplos te voy a poner...es que mientras me chillaban y me acorralaban en el pasillo no tuve tiempo de hacer fotos para poder enseñarte las caras, pero bueno, seguro que os conocéis...

Anònim ha dit...

TOTS A LA FOGUERA...quines barbaritats que sou capaços de dir...colla d'ignorants. Si voleudir la vostra no ho feu amb comentaris a un bloc...covards! Feu-ho amb la cara ben alta i a l'assemblea. Sou uns nens mimats. Volieu referendum oi? Pensaveu que guanyaria el final de l'ocupació? Doncs no! Això si, ara tot son excuses per intentar desacreditar el referendum...com criatures...

Tan de bo d'aquí un temps tingueu uns quans problemes amb els "poder", que us caiguin uns quants expedients a sobre i a veure qui trobeu que us defensi! Però es clar, vosaltres sou del genere que fa la gara gara al jefe encara que el tio foti fàstic i sigui un corrupte. Gent com vosaltres necessiten aquest govern de merda...gent que calli i que no es mobilitzi per que puguin fer amb vosaltres el que els doni la gana...

Anònim ha dit...

Jordi Blanch estudiant d’història diu en resposta a: Violents? i vosaltres què? ha dit...

"Els violents sou tots vosaltres! Esteu tirant merda a un grup de persones que s'ha manifestat pacíficament aquest matí per tal de reivindicar una cosa que afecta als seus companys...Ho faríeu vosaltres?"

Resposta: No estem "tirant merda" sinó queixant-nos de la "merda" que heu creat vosaltres. Moltes gracies, però jo no vull, no necessito, i em nego a què vosaltres digueu contínuament que m'esteu representant, quan jo no faria ni una sola de les coses que heu fet vosaltres, No si ara resultarà que sou una colla d'altruistes i l'Assembles és una ONG, no et fot. I Si, ho he fet en altres ocasions i per descomptat amb altres mètodes.

"Comparteixo totalment l'opinió d'aquestes persones que estan lluitant pels nostres drets, no per ara (que ells també volen fer classe eh nois) sinó també pel que ens ve a sobre! Després també us queixereu perquè s'ha aplicat el pla bolonya oi nois? Que fàcil és queixar-se i insultar a gent via web!"

Jo no he insultat ningú i m’he identificat en les meves intervencions, però et reconec que no les tinc totes que algun dels que pretén "lluitar per mels drets" vingui a donar-me una "cordial salutació". però em nego a deixar-me intimidar per alguns que per a mi han perdut tota credibilitat.

NO VULL QUE LLUITEU PELS MEUS DRETS I MOLT MENYS DE LA MANERA QUE HO FEU. QUEDA CLAR?

Anònim ha dit...

Pues yo no veo tan mal una cierta privatizacion de la universidad. De hecho es la unica solucion pq el Estado no va a destinar mas presupuesto a educacion.

Privatizacion no implica una subida desorbitada de precios si se gestiona bien. Es posible que muchas empresas, con un fin de mejorar su imagen eso si, destinen parte de su capital a la enseñanza universitaria i eso no es malo. Lo haran con fines de quedar bien, pero la cuestion es que la universidad tendra mas presupuesto. Seguramente implicara que pongan publicidad en la universidad y cosas por el estilo, pero si tienes cierto criterio, no tienes pq molestarte. O es que no aguantais anuncios mientras veis la tele. Pues viene a ser algo parecido.

No se en que mundo vivis todos aquellos que gritais: no a la privatizacion! Pero si hoy esta todo privatizado. Bajad de la nuve. Quine creeis, por ej, que gestiona algunos centros publicos, pues empresas.

Y a mi me encantaria una universidad publica y gratis. QUE COJONES, QUE TRABAJO 6 DIAS A LA SEMANA Y NO RECUERDO LA ULTIMA VEZ QUE TUVE MAS DE UNA SEMANA DE VACACIONES.

Las ideas estan muy bien, pero no pueden obcecarte, e impedirte ver la realidad. Se ha de seguir adelante, a pesar de que odio el capitalismo y muchos aspectos de la sociedad actual, pero me adapto a ello, o lo intento...

Pensamientos simplistasi reduccionistas como PRIVATIZACION=EMPRESA=SATANAS
me parecen impropios de gente adulta, igual que BOLONYA PRIVATITZA i lemas similares. ESpero que aprendais a ir mas alla de los simples conceptos, pq detras esta el mundo real, i igual quereis descubrirlo.

PD: dejad hacernos clase ya.

Anònim ha dit...

Jordi Blanch diu:

El que diu la intervenció anterior a la meva d’abans, és pura demagògia, si m'equivoco t'agrairia em donessis les teves dades per si algun dia tinc un problema amb el "poder" poder-te demanar ajut.
Nois no us entenc: Si no es reivindica el que vosaltres reivindiqueu i si no s'aprova els vostres mètodes de reivindicació resulta que som uns venuts insolidaris, covards, llepaculs, etc.
Jo vaig anar a una reunió informativa (aquella que es va fer per la tarda a una aula perduda al cul del mon) bé doncs davant l'actitud dels representants de l'Assemblea jo em vaig sentir cohibit, però és clar ja se sap, jo sóc un covard i vosaltres, molt valents.

Joan Carles Llurdés i Coit ha dit...

Hola Alakast, tens raó en això que dius que entre els professors també hi ha gent que s'ho hauria de fer mirar (¡De todo hay en la viña del Señor!). Ara bé, recorda una cosa que crec és molt important: els professors no poden complir la seva obligació de fer docència i molts estudiants tampoc exercir el dret a rebre-la (suposadament encara estem en un estat de dret). I segueixo opinant que hi hagut algun piquet que davant un grup d'estudiants, i després de veure que no se'ls feia gaire cas, han radicalitzat la seva conducta i impedit el normal desenvolupament de la classe. Per tant, més que convèncer la gent amb els seus arguments, els han acabat imposant. Per tant, l'Assemblea -sense que se l'hagi de criminalitzar sistemàticament- hauria d'anar amb molt de compte amb això.
I sobre el tema de la consulta que dius, no et nego el teu argument. Ara, com molt correctament ha dit el company LoadNeo en un dels seus posts, un referèndum és per votar Sí o NO a una determinada i única qüestió. Si enlloc d'una n'hi ha 7, de les quals 6 apunten a una represa de les classes amb diversos matisos, i només una a la continuïtat de l'ocupació en els temes actuals ... què vols que et digui? O bé és una mostra de com l'Assemblea no té ni fava de com organitzar un referèndum (malgrat la bona fe i voluntat que hi pugui posar, i que no li nego), o bé és un exemple de que si sap fer-ho de tal manera que aconsegueix allò de "divideix i venceràs". Potser això se li hauria d'haver recordat als dos estudiants que ahir van ser entrevistats per en Josep Cuní al seu programa de TV3 i que van s'hi van referir més d'un cop.
Tant se val ara, la consulta ja s'ha fet i els resultats són els que són. Però és clar, no es podia pretendre que molta gent no mostrés el seu descontentament a posteriori. Potser amb raó -però tard- han vist que en certa manera, se'ls ha pres el pèl.
I per últim, sisplau, no em toquis els grafittis i escrits de les portes dels lavabos, que és l'únic amb què em puc distreure en aquests moments de recollida amb mi mateix i el meu organisme intestinal. Què seria de la Universitat pública sense això? És una de les poques coses que encara li donen una certa gràcia i "encant".
Gràcies Alakast.

Joan Carles Llurdés i Coit ha dit...

Hola de nou, per si a algú li interessa llegir una minientrevista a la futura rectora de la UAB avui a La Vanguardia. L'enllaç és:
http://www.lavanguardia.es/ciudadanos/noticias/20081219/53602441213/y-quien-se-preocupa-de-todos-los-agredidos-en-la-uab.html
De res.

Anònim ha dit...

VOLEM LA VOSTRA DIMISSIÓ! NO VOLEM QUE ENS REPRESENTIN UNA COLLA DE GAMBERROS!

Anònim ha dit...

Alakast, tu mateixa has recolzat l'atac al deganat (o el recolzaries si no et causés problemes). T'ho recordo, que sembla que no has volgut llegir-me:

En fi, d'entrada dir que jo condemno l'atac al deganat, no perquè no se'l mereixi, sinó perquè crea més problemes que solucions. (i no va ser aprobat per l'assamblea)


Per altra banda: jo no era a la reunió on es van proposar els 7 punts del referèndum i, malgrat que em sembla una mala forma de fer un referèndum, no és aquesta la meva queixa principal:

El que de debò em fot es que digueu "volieu majoria simple, aquí la teniu"... què passa, que els pro-ocupació-anti-classes us ho preneu com una mena de lluita VS els pro-classes? Ho dic perquè si sumem els vots que demanen SI classe ens en surten més que els que demanen NO classe (igual que si votem els que demanen SI ocupació ens en surten més que NO ocupació). S'hagi decidit que sigui majoria simple o no... no sembla molt més lògic, humà, que continui l'ocupació però es torni a classe?

De debò sembla que l'assamblea estigui batallant contra la resta de l'alumnat.

A més, no oblidem que s'estava fent un referèndum sobre una questió clarament recollida als estatuts, constitució i demés: tenim dret a anar classe, no cal aconseguir-lo mitjançant un vot.

Anònim ha dit...

Alakast deia: d'entrada dir que jo condemno l'atac al deganat, no perquè no se'l mereixi, sinó perquè crea més problemes que solucions. (i no va ser aprovat per l'assemblea).
A veure si ho entenc, es proposa a l'assemblea l'atac al deganat. si l'Assemblea hagués dit que si, doncs de puta mare, ja estan legitimats. Que l'Assemblea diu que no (com sembla que va ser el cas)doncs cap problema, es passen pel forro l'opinió de l'Assemblea, de la resta d'alumnes i de la mare que els va parir i fan el que els hi rota.
Fet i fet això ha estat el que han fet sempre una pandilla minoritària que ens fa ballar com titelles (mobilitzacions que un no sap si son per Bolonya o pels expedientats o per muntar un pessebre vivent. Eleccions manipulades per incompetència o mala fa, tant és. Gamberrades per sensibilitzar el deganat i ajudar la causa, etc. Oi que és això?
O potser soc jo que no ho entenc, penseu que pertanyo al grup de rucs que necessitem un "messies assembleari" que ens ensenyi a fer la o amb un canutu.
Això no treu que he vist l'actuació dels mossos i em sembla molt bestia i e pensat que besties els uns i besties els altres que tal si alguns de l'Assemblea us allisteu als mossos i així podreu fotre l'imbecil cobrant.
Que quedi clar que m'estic referint a "alguns" de l'Assemblea, no a tots.

Anònim ha dit...

ho sento per les faltes, son els nervisssssssssssss.

Anònim ha dit...

Mira, senyor Anònim, no em valen les teves excuses, ja són massa ximpleries fetes. Retireu-vos, i que ens defensin uns altres.

També recolzo la dimissió de tots aquests impresentables i és més, boicot!

Anònim ha dit...

Es confonen massa els dos temes.
NO ESTEM DISPOSATS A QUE 6 PAIOS VIOLENTS ES QUEDIN SENSE CÀSTIG.
NO ESTEM DISPOSATS A LA MERCANTILITZACIÓ DELS ESTUDIS SUPERIORS.

Les assamblees no sou capaços de separar els temes. Perquè esteu fent de supporters dels violents??? Que es fotin! S'ho han buscat! On van amb la violència?

Anònim ha dit...

A quin Sr. anònim es refereix la Marta?

Anònim ha dit...

Alucino, no entiendo como se puede ser así. Y no, no hablo de la asamblea, hablo de todos en general.
Ponerse unos en contra de otro no tiene sentido. El plan Bolonya nos afecta a todos, y no logro entender como la gente solo hace que insultarse los unos a los otros.
La asamblea se equivoca muchas veces, no estoy a favor de la violencia, pero con perdon, yo no veo violencia por ninguna parte, por dios ni que se hubiera matado al rector. Tirar huevos, pintura, hacer manifestaciones, ocupar clases, cortar la ap7 es violencia? para mi es tocar los cojones, pero asi se consiguen las cosas, tocando los cojones, y siempre ha sido asi. tanto para la uni, como para las fabricas que cierran y echan a todos sus trabajadores. No estoy de acuerdo en que nos representen, cada uno hace lo que quiere y como quiere y si se dice que te representan es porque uno quiere. Ir ha hablar con el rector no va a funcionar, pues se buscan otras alternativas. No estoy a favor de los 4 idiotas que aprovechan la minima para ir a su bola como lo del rectorado. Y tampoco entiendo que tiene que ver si son "heapys-pijos" o no, como dicen mucho del niño mama o papa cuando eso es generalizar algo que ni se sabe.
yo lo unico que pienso es que aquí solo se sabe insultar, no buscar soluciones, porque la gente que se queja de la asamblea tampoco hace nada, ni propone nada, solo les insulta, pero todos pensamos que el plan bolonya es una putada.

todo esto es un poco... ilogico...

y no, no soy de la asamblea, pero tampoco voy a insultarlos.

Joan Carles Llurdés i Coit ha dit...

Hola Helena, estic molt d'acord amb el teu escrit i que insultar-nos i atacar-nos uns als altres no porta a res. Ara bé, si em permets fer-te una pregunta, (evidentment no tens cap obligació que la responguis): dius que Bolonia és una putada (sic) però, podries especificar-ne els motius?
Gràcies per endavant

Anònim ha dit...

Mensaje para Fredi:
Sin alargarme mucho (es que viendo mi anterior comentario ni yo me lo hubiese leido, por todo el royo patatero que he metido) yo no estoy a favor mayoritariamente por dos motivos: La privatización, en el sentido que parece que solo la gente de dinero podra estudiar, la subida de los creditos.. los cursos a precio de master...
Y por otro lado la evaluacion continua, en mi caso personal yo no podria hacerlo, porque no solo estudio, trabajo y tengo un piso que mantener.

Hablo desde mi lugar, a cada uno le gustara el plan por un lado o le disgustara por otro, eso ya cada uno sabe por su situacion personal, yo hablo por la mia ahora.
perdon por la tardanza, hacia rato que no miraba la pagina :P

Anònim ha dit...

VULVASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS AJODERTORRESTEAMOXSFDEW t_t JODEWTRWTRRRRR

Anònim ha dit...

Com volen demanar cap norma qui es salta les normes?, jo ho tinc clar, tots els que incordieu al carrer, expedientats i s'ha acabat la vida universitaria. Ara si voleu estudiar fp o de cambrers. Tot arrivarà.

nnn ha dit...

avui he llegit un cartell que diu "has provat mai de ser solidari? solidaritza't amb els expedientats".
em sembla d'una prepotència increible.

Joan Carles Llurdés i Coit ha dit...

Hola Helena, gràcies per respondre amb la claredat i rapidesa amb què ho has fet. Aprofito el teu missatge per respondre també una altra aportació d'ahir que demanava quina era la postura del professorat. Òbviament jo no puc parlar per tots, ni molt menys, sinó només per les opinions que he recollit del meu entorn departamental en converses informals, reunions més formals, etc. Jo diria que en principi, no s'està tant en contra dels principis i filosofia del Pla Bolonia com de la manera com es vol implantar. Per exemple, en alguns casos s'ha volgut fer gairebé d'avui per demà i a un cost zero. I ni una cosa ni l'altra són possibles.
L'aplicació del Pla implica, entre altres coses, adaptar i augmentar recursos humans (professorat) i espais (p. ex. aules més petites per a seminaris). D'aquí que per la part que jo conec, els professors ho hem anat trampejant com bonament hem pogut, amb més bona voluntat que res més. I tot i això, l'opinió no deixa de ser relativament favorable.
Si un s'ho pren seriosament també implica un canvi en la metodologia d'ensenyament, i centrar-lo més en l'estudiant. Això, per a mi, ja és un gran avenç perquè suposa, entre altres coses, tenir en compte el temps (quantitat d'hores) que li pot suposar a l'estudiant seguir una assignatura (hores d'estudi, d'exàmens, de treball de camps, etc.). Per tant, s'intenta adaptar un Pla d'estudis i uns continguts a aquest temps, tenint en compte que el dia només té 24 hores i que, òbviament, no les pot dedicar totes a l'estudi. A més, hi ha el fet que això ens obliga, tard o d'hora, a canviar la nostra manera de fer o si vols, a reciclar-nos periòdicament (i això sempre és bo perquè ... qui no ha sentit i dit aquell comentari de que tal o qual professor sempre fa el mateix i de la mateixa manera?).
Una altra cosa és que després, alguns professors passin del tema i no facin aquesta adaptació, amb la qual cosa s'acaba volent impartir la mateixa quantitat de matèria de sempre però amb menys temps. Per exemple, la futura reducció del nombre de crèdits d'assignatures de 12 i 9 a 6 ha d'implicar, obligadament, menys continguts a impartir per assignatura. Però estic convençut que això no es donarà en tots els casos perquè alguns professors també ho estaran del fet que la seva assignatura és la més important de la titulació i per tant, cal donar tot el que s'ha fet sempre, i més. Al cap i a la fi, sempre he cregut que la docència, sigui al nivell que sigui, és una feina d'aquelles vocacionals; és a dir, que si t'hi dediques és perquè realment t'agrada i estàs disposat a aguantar el que sigui. I si no t'agrada i la fas a desgrat, això es reflecteix en la teva manera de fer i fas que els teus estudiants acabin fastiguejats de tu i la teva assignatura, amb independència de Plans Bolònia o com es diguin en el futur.
En un altre post, contesto altres coses que ara em venen al cap. Més que res perquè potser alguns dels arguments que dius, potser no són tan negatius, o s'han mitificat -al meu parer- les conseqüències negatives del Pla, sense caure en les positives (que potser també n'hi ha).

Anònim ha dit...

em sembla, que aquest any no he de passar finalment amb "knecht ruprecht" a la facultat de lletres...


no us doneu compte que amb aquestes accions de caràcter militant, guerrilles i de màfia, esteu posant en ridícul la legitimitat de l'assemblea i de tots els estudiants??? crec que van perdre l'única possibilitat de protestar i reinvidicar els seus drets per què l'assemblea ha posat en vergonza la veu de tots els estudiants!!

ale! a menjar torrons! perquè això és l'unica cosa que sabeu fer.

salutacions,

santa claus i "knecht ruprecht"

Anònim ha dit...

Resposta al gilipolles que ha dit que:

"Quina peneta feieu ara a l'autopista.

Algú ha vist algun portaveu com l'amic que va quedar en ridícul als matins de tv3, el noi amb cueta que parlava avui amb la premsa o la noia aquesta que de tant en tant modera l'assemblea (crec que es diu Neus) foten el cul a terra??

La resposta es NO!
Us han conduït fins a l'autopista i s'han quedat mirant des de la gespa.

I el noi del megafon? Era com a missa
- Preguem: bla bla bla bla bla

i tots a cor

- Us ho demanem senyor!


Sou com un ramat de bens i no us en adoneu."

O t'has de comprar unes ulleres noves o un cervell nou, però t'informo que tots tres que has dit, si son els que crec que son, estaven plantant el cul a terra...

Unknown ha dit...

"toda esta mierda ha sido exclusivamente por los expedientes de los violentos,me habéis robado un mes de clases que pago con mi trabajo por vuestro egoismo de violentos descerebrados." -> Anònim, estic d'acord en què hi ha hagut excessiva dedicació al tema expedients i no tanta al tema Bolonya. NO estic d'acord en que m'acusis de violent, senzillament perquè jo, com molts, només he assistit a una sola assemblea (cosa de la que no estic orgullós, hauria d'haver anat a més), i ni tant sols vaig votar en el referèndum.

"Estic completament d'acord amb en subiroff. Tot el que ha dit, em sembla acertat i verídic." -> Anònim, que bé, gràcies! Ostres, m'has alegrat el dia!

"Sense "l'altre bàndol" l'assemblea no pot fer res. Però, i també ho vull remarcar, sense els "pro-ocupació" tampoc és pot lluitar." -> Maria, estic completament d'acord amb tu.

"si no ens escolten i esteu en contra dels de l'assemblea, que proposeu?" -> Jo proposo deixar d'estar en contra dels de l'assemblea. Proposo que els de l'assemblea no siguin "ells" sinó "tots nosaltres". Quants més hi assistim, més opinions hi haurà i també més oportunitats d'obertura i d'actuació. Proposo assemblees al vespre!

"Es va votar un referèndum que vosaltres mateixos vau aprobar, amb uns punts que vosaltres mateixos vau proposar i aprobar, i vosaltres mateixos vau decidir que seria per majoria simple." -> Alakast, això no és ben bé així. Com diu un company en un altre missatge d'aquest bloc: "les opcions sorgeixen d'un text confeccionat per l'assemblea de filosofia que pots trobar aquí). El text el va presentar una assembleària de lletres (i també de filosofia) i, pel que semblava, era la panacea dels referèndums. Així que no és cap recull d'idees a l'aire en plena assemblea. Vull recordar-vos també que des d'un primer moment es va proposar el fer un referèndum a 2 úniques opcions, cosa que va ser coartada pels assamblearis amb "solera" en tot moment, que deien, buscaven el consens."

"Dimitiu, si us plau, no podeu ser els "caps" de l'assemblea, no teniu credibilitat." -> Carles, a l'assemblea no hi ha càrrecs electes. Hi assisteix qui vol. La única manera que hi hagi més punts de vista i maneres d'actuar és que hi assisteixi més gent, amb altres maneres de pensar i actuar.

"Si voleu dir la vostra no ho feu amb comentaris a un bloc...covards!" -> Tu estàs fent el mateix, Anònim, i de fet, tot el teu missatge és una clara mostra del que no s'ha de fer si és que es vol arribar a algun lloc, i també una clara mostra del que diu el següent missatge que comentaré.

"De debò sembla que l'assemblea estigui batallant contra la resta de l'alumnat." -> Amb això sí que hi estic d'acord. És feina de tots evitar que torni a passar.

"Retireu-vos, i que ens defensin uns altres." -> Dona, Marta, això és potser rentar-se una mica massa les mans, no???

"Les assamblees no sou capaços de separar els temes. Perquè esteu fent de supporters dels violents?" -> Estic d'acord amb que potser no ho separen prou, però, sisplau, llegim-nos els uns als altres. Ja s'ha dit més d'una vegada que hi ha expedientats que se sap que no estaven presents en els actes que se'ls imputen. Potser hagués calgut exigir la retirada d'uns i no la d'uns altres, no ho sé. És complicat i entenc que sigui complicat per l'assemblea decidir què fer. Si hi haguéssim assistit (culpo a tots els que no ho vam fer, jo el primer), potser s'hauria actuat d'una altra manera.

"Ponerse unos en contra de otro no tiene sentido. El plan Bolonya nos afecta a todos, y no logro entender como la gente solo hace que insultarse los unos a los otros." -> Helena, estic d'acord amb tu.

"la evaluacion continua, en mi caso personal yo no podria hacerlo, porque no solo estudio, trabajo y tengo un piso que mantener. -> Helena! Estic una altra vegada d'acord amb tu!

I bueno, en comentaria d'altres, que de missatges ja n'hi ha, però potser seria massa "tostón" i massa inaguantable aquest missatge.

En fi, com us deia, sigueu feliços, mengeu anissos i bon nadal!

Anònim ha dit...

Doncs jo penso que la tirada de pintura que van fer "ells"(q en el fons són els nostres companys de classe) al deganat és la mostra de la impotència que sents quan t'expulsen 6 companys de classe, per uns fets que al meu entendre no són ni de bon tros tan greus com diuen a la premsa.

Anònim ha dit...

Repito las acciones no las hace la asamblea si no gente a título individual, basta ya de echar mierda a l'asamblea y entre todos vamos a canviar-la.

Anònim ha dit...

El gran problema de l'ocupació ha estat que han ficat en el mateix sac Bolònia i els expedientats: quan es va decidir sobre si es feia o no l'ocupació, ens van dir que el tema principal seria bolònia i em vist ke no ha estat aixi. Sota el meu punt de vista, han utilitzat bolònia per a liar-la en nom dels expedientats, quan era un tema motl diferent

Anònim ha dit...

http://blogs.uab.cat/dialeg/2008/12/02/manifest-de-pdi-i-pas-en-relacio-als-expedients-i-en-reclamacio-de-dialeg/
Aquest manifest està signat, entre altres, per Catedràtics d’Universitat (professors del rang més alt) de Química, Física, Matemàtiques, Història, Prehistòria, Economia, Pedagogia, Psicologia Social. Es demana MÉS DIÀLEG sobre els expedients i el procés de Bolonya.

Anònim ha dit...

Es curioso que siempre nos inviten a “participar en la asamblea” y que vayamos a dar nuestra “opinión”. La verdad es que sí somos unos cobardes. A ver quien tiene huevos de ir a una habitación llena de gente que tiene su opinión tan clara y se atreve, siendo sólo uno, a exponer un “argumento distinto”. No vaya a ser que tengan una “reacción expontánea” ante tu opinión y te bañen en alquitrán y te emplumen y te saquen a rastras de la facultad jajaja.

Aquest blog és un espai de lliure expressió dels i les estudiants, l'administració del blog no es fà responsable de les opinions expresades a aquest espai.

Tanmateix l'administració es reserva el dret a no publicar textos per considerar-los xenòfobs, sexistes, ofensius o destructius.