14 de desembre 2008

Crida a mantenir l'ocupació amb aturada de classes

Les últimes negociacions del dijous passat es van bloquejar.

Tot i els avenços que s'estaven fent sobre la possibilitat de fer un referèndum sobre la implantació de Bolonya, la UAB no vol baixar de l'expulsió de com a mínim 7 dels 28 estudiants expedientats, una actitud gravíssima i que atenta contra el mateix principi de diàleg i mostra la posició del rectorat d'intentar imposar Bolonya a qualsevol preu passant per sobre de l'actitud majoritària dels estudiants.

Dit això, la consulta d'aquest dilluns a la Facultat de Lletres per decidir sobre la continuació de l'ocupació es durà a terme tal i com estava establert i amb les garanties democràtiques que la comissió (formada per estudiants amb diversitat de posicions sobre el futur de l'ocupació) ha establert.

Creiem que ara no és moment de tornar classes. Hem de mantenir aquesta ocupació en la que és l'última setmana abans de les vacances de Nadal. Portem tres setmanes d'ocupació, afluixar a pocs dies vistes de les vacances és aturar la lluita a mitges i deixar de banda tot el que hem aconseguit fins ara, significa deixar de banda tres setmanes en que totes i tots hi hem dedicat molts esforços.

Amb l'ocupació estem mostrant la capacitat de pressió real, de socialitzar el debat, de transcendència política i mediàtica, de proliferacions d'ocupacions arreu (ara mateix hi ha ocupacions a la majoria d'universitats dels Països Catalans, i ja hi ha 3 instituts de Barcelona ocupats), la solidaritat interna (manifest de professorat i PAS, que dobla en signatures el manifest en contra la ocupació), externa (manifestació la setmana passada a Madrid contra els expedients de la UAB, mostres de solidaritat d'arreu de l'estat, i d'altres punts d'Europa i Mèxic, etc)....

Tot això sols ha estat possible gràcies a la convicció de que ens hi estem jugant moltíssim i que tenim la força de fer una pressió real.

Ens estem jugant que varis companys que es van mobilitzar en contra de Bolonya siguin expulsats. Ens estem jugant el futur de l'educació pública superior, la seva mercantilització i la devaluació del que avui són les llicenciatures amb els futurs graus.

Estem en el moment de lluita per defensar una universitat pública més alt en els últims 7 anys, estem començant a aconseguir que se'ns escolti i que les nostres reivindicacions comencin a servir d'alguna cosa. Però només l'aturada de l'activitat acadèmica és garantia de mantenir les posicions.

Aturar les expulsions encara és possible!

Aturar els nous plans d'estudi encara és possible!

Dilluns participa a la consulta!

Dilluns vota mantenir la ocupació i aturada de classes!

Dilluns participa al cercavila i a la concentració a la cívica a les 12:30h!

63 comentaris:

Anònim ha dit...

L'estratègia de dividir excessivament les opcions de vots favorables a la represa de les classes és molt bona. Felicitats. Una bona estratègia manipuladora més.
No donar a conèixer els resultats fins a la propera assemblea sense dir quan serà ni quines són aquestes condicions que imagino que es pactaran en funció del resultat ja fa massa pudor.
Personalment no penso participar més en aquest joc ridícul. Ja n'he tingut prou. Demà no val la pena votar perquè d'aquesta manera només es dóna legitimitat a una sèrie d'accions que per mi no n'han de tenir cap.
Sento vergonya que aquesta sigui la imatge que ven la nostra facultat (perquè els estudiants hi contribuïm molt) i que siguin aquests els mecanismes que s'utilitzen.
Nois, el fi no justifica els mitjans. I si ho creieu així, pregunteu-vos què és el feixisme o què és el terrorisme i compareu-ho amb el que feu.
Si ja heu aconseguit rebaixar els expedientats a 7, què més voleu? No creieu que algú potser sí que mereix sanció? Si els que queden no els podeu negociar, potser és perquè la van fer massa grossa, no? Quan ha d'acabar això? Quan hi hagi impunitat absoluta? I llavors, Bolonya què?
Per què les altres universitats no aturen classes? És fàcil. Perquè no hi ha expedientats.
Ens podem manifestar sense aturar classes i així demostraríem que no som una colla d'arreplegats amb temps per perdre.
Podem discutir realment què és allò que comporta Bolonya que creiem que pot i ha de ser modificat i lluitar perquè se'ns escolti.
És ridícul haver d'arribar a aquests extrems perquè la veu dels estudiants soni, però així no aconseguim demostrar que som gent crítica i rebel, únicament contribuïm a la degradació social de les carreres de lletres.
Deixar-se arrossegar per tot aquest moviment dirigit per l'Assemblea creient que tot el que diu és cert i transparent també és una manera de caure en l'alienació més pura.

Anònim ha dit...

se os ve el plumero, colegas.

por mí, os pueden expedientar a todos, VIOLENTOS FUERA DE LA UNIVERSIDAD.

EL LUNES TODOS A CLASE!!!!

el que no quiera, de cercavila.

Anònim ha dit...

Qui vulgui tornar a classe...que voti no a l'ocupació i sí a tornar a classe perquè hi ha una famosa clàusula que estableix que si la gent vota el punt de 'ocupació sí/classe també'...els vots d'aquesta decisió s'afegiran als de l'ocupació amb consegüent de fer classes de 45' o un dia si, dia no o senzillament...no fer-ne. La clàusula aquesta està també per aquí al web tan 'informatiu'...

Anònim ha dit...

tinc un dubte... a l'entrada anterior es diu q despés de la votació l'assemblea concretarà les condicions... per tantl q es decideixi l'assemblea matitzarà?

mmm... d'això crec que no se'n diu democràcia... ¬¬''

Per cert? Hi haurà l'opció de sí a classe o no?

Prou d tonteries! Això és el q interessa i els expedientats que no haguessin entrat com van entrar. Jo també hi era i no va ser normal. No a la violència, el reglament ho diu clar.

Anònim ha dit...

Les coses no es fan bé, nois! hi hauria d’haver consens i no n’hi ha. És una llàstima que alguns estudiants no estiguin a favor de l’ocupació, però encara ho és més que els que s’omplen la boca parlant de democràcia no acceptin les opinions contraries sense cercar el debat i el consens. Hauríem d’anar tots a una i vistos els comentaris del Blog i els que fa la gent pels passadissos, existeix una clara divisió. Estem dividits i això ens fa molt mal, el rector ho veu i ara se’ns gira en contra. Tot plegat una llàstima. Lluitem per valors nobles, però les formes no ho són! Que consti: estic a favor de l’ocupació, però no pagant el preu de dividir el col·lectiu estudiantil! Més pedagogia, siusplau!

Anònim ha dit...

Ojala os metan a todos en la carcel. Estúpidos manifestates.

Menos porros y rastas y más estudiar. Con todo lo que os habeis gastado en porros en los últimos 3 años, ahora tendriais suficiente dinero para pagar Bolonya.

Anònim ha dit...

Ja,ja,ja,ja eso de que estais consiguiendo cosas!! me rio de eso, no estais consiguiendo NADA!!!
Manipuladores, fascistas, no 11 no, 25 años de expulsión és lo que os mereceis por incompetentes.
La votación de hoy una farsa, TODOS A CLASE YA!!!

David007 ha dit...

El problema esq no os escuchan llevais 3 semanas diciendo q si que kieren negociar y nada absolutamente, realment en el año 2008 no hay otra cosa más q hacer?? Q ocupar ocupar por narices...En finsalud y buenas fiesta esto es un referendum a lo Chavez

Artés Decideix ha dit...

No es pot votar via e-mail i posar el dni i numero de l'estudiant i això?
És que no puc anar a la universitat perquè estic malalta...:(
Sí a l'ocupació!!!! si més no fins que no es treguin tots els expedients! o ARA o MAI
Sisplau digueu alguna cosa sobre el fet de poder votar si no pots anar-hi per problemes de salut...

Anònim ha dit...

Sinó poséssim diverses opcions ens acusaríeu d'antidemocràtics, a més hi ha molta gent que vol continuar la ocupació sense parar classe i han de tenir la seva opció.
Això de que expulsen només 7 estudiants no està gens clar, de moment no hi ha res firmat per tant s'en expulsen 27. Amb l'aturada de classes s'ha aconseguit com a mínim assentar-nos a negociar cosa que no havia pasat mai, ja que no ens havíen volgut escoltar, i segurament que es farà un referèndum "vinculant" (que sabem que serà una farsa, per netejar-se la cara i dir que són molt democràtics i bla, bla...), és poc? si,però les altres ocupacions no han aconseguit res.

Estic d'acord els fins no justifiquen els mitjans, per això no és gaire correcte que el Periódico digui que tirem containers i coaccionem els estudiants o la Vanguardia digui que som uns violents que coaccionem els companys. Jo feia de piquet i en cap moment vaig insultar i agredir ningú ni vaig veure que ho féssin els altres. En canvi si que vaig veure com gent que feia classe, feia fotos els piquets i els insultava. L'únic que s'ha fet és no deixar fer classe fent molt soroll,res més. Entenc que la gent pogui està en contra d'això (que els drets individuals estan per sobre dels col·lectius,etc) però d'aquí a titllar-nos d'ultraviolents...

I sobre el post de que som uns fuma porros rastuts, només dir-te que jo i molts altres no ens agraden les rastes, ni els polls, ni fumem porros. Tòpics.

Anònim ha dit...

hacer ruido para que no se pueda hacer clase es el mismo tipo de fascismo que si nos pegárais con las porras. El caso es privar de derechos a los demas: fascismo.

Unknown ha dit...

A aquestes alçades, a mi em sembla que tot plegat acabarà sent una gran pantomima molt trista, molt decebedora, i el pitjor de tot, sense resultats.
És tant trist i tant patètic veure com no es diu absolutament res ni des del rectorat ni des del deganat...
La web de la facultat de lletres no s'actualitza des que van convocar les reunions aquelles, el 27 de novembre! Però si s'actualitza més sovint el bloc de l'assemblea!
Els grans "dirigents" de la universitat que aposta pel "diàleg" prefereixen que ens seguim dividint i enfrontant entre nosaltres... Per llogar-hi cadires.
Això sí, als mitjans només hi surten els estudiants. El fet que hi hagi càrrecs públics i oficials que cobren una bona pasterada per NO actuar és normal, és clar, no és noticiable.
Mentrestant, els companys que estan ocupant la facultat volen una setmana més. Una setmana que ens farà arribar fins nadal. I llavors, tot s'anirà desfent per si sol.
Els companys que ocupen la facultat han comès errors, és cert, tots ho sabem i ells també. Al meu parer, però, a falta d'una setmana per Nadal, ja no val la pena ni tornar a les classes. Que recullin tranquilament els trastos i al gener facultat neta i airejada, sense olor d'arròs a la cubana.
Qui ha quedat ben retratat és el rector, la degana i tot l'equip directiu de la maleïda universitat del "diàleg", que amb la frase aquella de "para lo que me queda en el convento..." s'han tret les responsabilitats de sobre amb una facilitat realment exemplar.
Aquests sí que han comès errors greus, i aquests sí no tindran expedients ni càstigs. Plegaran, cobraran el "finiquito" i a engrossar el currículum. Bravo. Genial.
Si no fos tant patètic resultaria còmic.

Anònim ha dit...

ja direu algo dels resultats...

Anònim ha dit...

"Tot i els avenços que s'estaven fent sobre la possibilitat de fer un referèndum sobre la implantació de Bolonya, la UAB no vol baixar de l'expulsió de com a mínim 7 dels 28 estudiants expedientats..."
Bé, potser hauríeu de cedir una mica també vosaltres per poder arribar a un acord, no?
O preteneu obtenir tot el que demaneu sense ser ni una mica flexibles?
De 33 a 7 ja hi ha una notable diferència, diria jo, potser és hora d'afluixar una mica la corda perquè sinó, potser es trencarà i tot...
En fi, ja direu alguna cosa dels resultats quan hagueu celebrat aquesta assemblea "fantasma". Ah, i si voleu anunciar quan (i on) serà aquesta assemblea, doncs estaria molt bé, seria tot un detall per part vostra.

Anònim ha dit...

A veure, crec que aquí cal un parell de lliçons sobre el significat de la paraula feixista, atents a la dada:

-El 2 d'agost de 1922 Mussolini (fundador del feixisme, per qui no ho sapiga) mobilitza els camises negres per rebentar una vaga convocada per l'esquerra. Després d'episodis violents causats pels camises negres es pren el poder de varis municipis italians.
No vos sona?

-El 1933 Adolf Hitler en un periode de gran tensió i violencia a Alemanya dissol el parlament i convoca eleccions a les que guanya.
Vos sona?

-Actualment un gran reducte de franquistes defensen el cop d'estat de Franco amparant-se en que les eleccions que al febrer de 1936 va guanyar l'esquerra no eren representatives per l'alta igualtat als comicis.
Vos sona?

NO ACUSO A NINGÚ DE FEIXISTA (tot i que més d'un ja no estarà llegint això i prepararà alguna resposta punyent titllant-me d'ignorant cap a dalt) simplement deixo clar que fent servir insults sense coneixer el seu significat demostreu ignorància i que la demagogia sempre és un arma de doble fil.

Anònim ha dit...

Com han anat els resultats?

Anònim ha dit...

Els resultats els sabrem al febrer? jajajaj

Anònim ha dit...

L'assemblea és feixista i els seus membres els portadors del nou autoritarisme progre.

Així rebenteu, panda de niyatos dels collons.

Anònim ha dit...

l'ocupació i l'aturada continuen!

Anònim ha dit...

"Així rebenteu", "feixistes", "estúpidos manifestantes" (¡!), "manipuladores"...

Recony, a aquest blog hi acudeix l’autèntica flor i nata de la facultat.

Anònim ha dit...

algu sap algo dels resultats, continua l'ocupació o no?

Anònim ha dit...

L'ocupacio continua per pallissa...!

Anònim ha dit...

hay clase o no??
joder ya!
me vais a pagar vosotros la puñetera matricula que me ha costado trabajar todo el verano??

anda !

id a casa a dormir ya y dejao de chorradas!

PANDA DE PERROS!

Anònim ha dit...

Bé, veig que en aquest blog, com s'ha dit abans, nomès hi entra la flor i la nata de la facultat. El que és realment increíble es que siguin aquets mateixos que ens diuen feixistes, manipuladors,vagos dels collons, etc, ja que els únics que insulten, degraden i falten el respecte són ells...Potser que ens plantejem qui fa la violencia, si més no verbal i qui és educat, explicant de manera tranquila qui son els feixistes, cosa que em sembla molt més semblant a tota aquesta gent, que posant ànomim, és capaç de dir de tot als seus companys.
Jo estic a favor de l'ocupació, en contra de tots aquests insults ignorants i d'aquesta gent que va de democràtica, però que l'ùnic que fa és faltar al respecte de mala manera...
I per cert, jo si poso el meu nom!!!

Anònim ha dit...

El que no s'ha aconseguit en tres setmanes te dificil solució... siusplau que es reprenguin les classes! Així no anem enlloc...

Anònim ha dit...

No, la flor i nata de la facultat sou vosaltres que priveu a la resta d'estudiants de fer classe.

Educació i respecte vers vosaltres? Gens. No us mereixeu ni l'aire que respireu.

Fills de puta farsants, mentiders, enganyarucs. Us haurien de dur els mossos, i se us acabaria la toneria a base d'hòsties, que és a l'únic que responeu.

Anònim ha dit...

I on són els resultats electorals? Quan els penjareu?

Anònim ha dit...

I continuem!!!! bravo! De veritat, que és pàtetic tot plegat!
Que vols dir que no mereixo l'aire que respiro?¿?!¿?!¿
Queda comprovat qui ni he insultat, ni he dit "fill de puta" a ningú, ni mentider, etc.
En tot cas, has sigut tu que t'has passat, una miqueta potser. I és comprensible que els emprenyats sigueu vosaltres perquè no teniu ni força, ni majoria.
Però bé, insultant anireu per bon camí, si senyor!!!!
Els que haurien de quedar desacreditats sou vosaltres i dic tot això, una vegada més, sense insults!

Anònim ha dit...

Espera que no hem acabat xD

Ara ja hi posen fins i tot a les pobres mares, que ves a saber, també deuen estar ocupant la facultat, recolzant als fills i filles.

Aquí uns tatxen de feixistes als altres, i després tan tranquil•lament els desitgen una pallissa per part dels mossos. I visca la Pepa tu, que estem en llibertat d'expressió i val tot. La coherència, no obstant, agafa els trastos i marxa a un altre lloc perquè ja se’n ha cansat.

Jo no poso el meu nom, només la inicial, que ves a saber, amb segons quin exaltat per aquí encara vindrien a buscar-me, però per si de cas, ni estic ocupant la facultat ni tinc cap interès en evitar que es facin classes (he de confessar que la meva assistència es més aviat trista, però tu, que jo no vagi a classe només m’afecta a mi, no els demano que no en facin els altres), el que no treu que a algunes persones us faci falta una mica de civilització, molta més de la que li pugui faltar a qualsevol ocupa, que algun n'hi haurà que hagi dit una paraula més alta que l'altra, però no ha arribat ni de lluny al nivell de segons qui que sembla que ha vingut al blog a deixar anar estrès, tot i que pel cas igual els aniria bé comprar-se un sac d’arena y atonyinar-lo a casa mentre murmuren insults contra els “feixistes farsants fills de puta”. Segur que sense aquesta retòrica de tertulià de radio, plagada d’insults i faltes de respecte, molta més gent us donaria la raó, però així...

Anònim ha dit...

Només cal haver anat a l'assemblea de dimarts passat per a adonar-se del pal que aneu els 'organitzadors' de l'assemblea... Sou vosaltres qui feu que els del 'no' i el 'si' com dieu estiguem enfrontats... Estem en contra de Bolonya però venim a la universitat a estudiar, i penso que tres setmanes d'aturada ja en son més que suficients... Em pagareu vosaltres les classes? Parlareu vosaltres amb els professors? O millor enara: sereu vosaltres qui estudiareu la materia que no m'han donat per imposició vostra? I mira, en el tema dels expedientats ja no m'hi fico... Si voleu ocupació feu el k us vingui de gust, però jo TINC DRET A REBRE CLASSES! I si no us agraden els calificatius... Busqueu al diccionari com es diuen aquells qui priven de drets legítims per imposició...I a veure que surt! Prou ja de tanta farsa per favor...

Anònim ha dit...

...Parlant BÉ la gent s'entén...
realment feu llàstima aquestes persones que aneu titllant de fills de puta i feixistes a gent que no té la mateixa opinió que vosaltres...PATÈTIC afegiria

Anònim ha dit...

Segons l'agencia EFE:

En una asamblea celebrada esta tarde se ha acordado mantener la ocupación del rectorado y de la facultad de Letras hasta que se pueda llegar a un acuerdo en las negociaciones con el equipo del nuevo rector elegido hoy.

Anònim ha dit...

Els resultats es penjaran demà a la nit després de l´assemblea, q m´han dit a la taula electoral, es farà a les 20h, o el dimecres. Q consti q m´ho han dit pq jo he preguntat, com diu el refran "preguntando se llega a Roma"¡¡¡¡

Espero q guanyi la continuació de l´ocupació i aturada de classes, pq sino la majoria no podrem estudiar el curs q bé¡¡¡ (ho havieu pensat aixó???) I pq s´anul.lin tots els processos expedientats (no voldria jo q m´acussesin de no fer res dolent)


NO AL PLA DE BOLONYA¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Espero que els pengin per internet els resultats

Anònim ha dit...

Els resultats:

Opció 1-368
Opció 2-30
Opció 3-155
Opció 4-20
Opció 5-15
Opció 6-268
Opció 7-210

Que no es malinterpretin els resultats si us plau: no ha guanyat l'opció 1 amb 368 vots (seguir ocupant i sense classes), sinó les demés opcions que sumen 618 vots i que totes coincideixen en tornar a classe!!

Anònim ha dit...

El que està clar és que les únques persones que s'han mogut i han fet alguna cosa per protestar contra bolonya ha sigut els que estan ocupant la facultat.
Jo també estava en contra de la manera com es va iniciar l'ocupació... però veient com la cosa va en serio i realment és una manera de protestar minimament efectiva, crec que se li hauria de odnar suport. Ja que la inmensa majoria diu que esta "en contra de bolonya"... potser que es faci alguna cosa al respecte no? i bé ara s'està fent.
Cada vegada tinc més clar que els defensors a mort de la represa de classes, l'únic que volen és recuperar la normalitat i oblidar-se de tot el que suposa la implantació del Plà, sense tenir en compte el futur de l'ensenyament superior ni res de res.
però bé, qui estigui en contra de l'ocupació, collons, avui podia expressar-se en el referèndum votant NO a la ocupació. de la mateixa manera com podia votar diferents propostes per seguir amb la protesta... joder per una vegada que es fan les coses el màxim de democràtiques possible, convocant un referèndum durant tot el dia, acordat en una mega assemblea multitudinària... encara hi ha qui titlla de feixistes als que es preocupen una mica pel bé de l'ensenyament públic...

saludos

Anònim ha dit...

Doncs, jo he estat a la mesa electoral per la tarda, i m'han comentat que demà es faria una assemblea a les 11. No sé, si després hauran canviat d'opinió sobre el dia i l'hora.

Anònim ha dit...

Ep! però ara s'haurà de votar la manera de tornar a classes?
això no és del tot clar, tampoc, perquè l'opció que tenia més vots era la primera, totes les altres estan dividides, que es farà doncs?

Anònim ha dit...

De Deganat de Ciències de la Comunicació
Dilluns, Desembre 15, 2008 5:12 pm
Assumpte: recuperació de l'activitat acadèmica
Benvolguts,

Davant de l’anunci de la finalització de l’ocupació del centre, avalada pels indicis i la manca d’activitats dels estudiants en protesta contra l’adequació a l’Espai Europeu d’Educació Superior, us recomanem la recuperació absoluta de l’activitat acadèmica a partir de dimarts 16 de desembre de 2008.

Cordialment,

Josep Maria Blanco
Degà

Anònim ha dit...

Mireu, colla de desgraciats, dic el que em surt dels pebrots. Per començar, perquè no teniu ni puta idea de si als demés els hi resulta més violent que ens ocupeu la facultat, que a vosaltres els meus insults.

I sabeu què? Com no puc fer res més, faig l'únic que puc: insultar-vos.

I sou uns feixistes, perquè vosaltres IMPOSEU la merda de cutre ocupació. Perquè la NOSTRA facultat sembla una cort de porcs de lo ronyosa que està.

I també sou uns farsants i uns mentiders, perquè les votacions d'avui han estat una PRESA DE PEL amb 7 (SET) opcions diferents.

Avui només s'hauria d'haver votat: OCUPACIÓ SÍ - OCUPACIÓ NO.

Però demostreu la vostra manca de cultura democràtica en tot això.

Per mi, sou uns fills de puta, uns malparits i uns desgraciats. I no us puc desitjar més que el mateix mal que desitjo a la Cristina Garmendia -sabeu qui és, oi?-, el Josep Huguet i tots els fills de puta d'animals que vesteixen com persones que diuen ser els nostres governants.

Perquè vosaltres sou iguals que ells: la mateixa merda.

I lo pitjor, és que us creieu totes les fal·làcies que expliqueu.

SOU LAMENTABLES.

Anònim ha dit...

¡Fot-li fort!

Després l'informe PISA diu que la cosa està fatal, collons no m'estranya, si a la Universitat hi ha gent així, què no hi haurà si mirem més avall.

Ara bé, com de tot se'n pot fer cultura, a veure si el Pere Verdaguer passa per aquí i fa una nova edició del diccionari de Renecs i Paraulotes, això sí, amb dos volums nous gràcies a algunes de les persones que tan altruísticament col•laboren en l'ampliació dels nostres coneixements d'insults en català.

Que no pari la cosa, això sí, que murs més alts han caigut amb armes menys afilades que les llengües d'alguns.

Ho he dit abans però em permeto repetirm-me, visa la Pepa tu.

Anònim ha dit...

Els resultats no es pengen com a comentari al blog, es fa una entrada nova, que el tema és prou important!!
Com comptabilitzaran els vots? guanyarà la opció 1 perquè és la més votada o sumaran les opcions de reanudació de les classes? ja hi havien pensat en això? de fet era evident que aquest problema es podia donar tenint en compte que es donaven 7 opcions diferents...
Per favor, pengeu els resultats ja, per això no us cal cap celebrar cap assemblea.

Anònim ha dit...

"L’opció final s’establirà per majoria simple i es farà pública a la següent sessió de l’Assemblea de Lletres, on també es concretaran les seves condicions"
Així està establert, segons el que es va publicar al blog i es va decidir a l'assemblea de les 14h. la setmana passada, per tant, per majoria simple, guanya l'ocupació, si aquestes dades són les oficials.

Anònim ha dit...

Així m'agrada, que pixeu fora de test. Seguiu amb la vostra manipulació, seguiu. Seguiu-vos emparant en que teniu poder per fer el que us roti.

Però no, no comenteu els resultats.

Poca cultura... quins collons teniu alguns.

Anònim ha dit...

Ens heu robat les classes. Pagueu-nos el que ens ha costat la matrícula, lladres.

Anònim ha dit...

Hombre, no hay que caer en el insulto pero lo que no puede ser es que nos tomeis por gilipollas una y otra vez y encima espereis que os aplaudamos.
Por que ya llevais varias eh... lo del vídeo de hace unos días, realmente insultante, y si ahora resulta que los resultados son esos y encima pensais seguir la ocupación como si hubieseis ganado...
La gran mayoría estamos en contra de Bolonya, pero lo único que estais consiguiendo es dividir el alumnado y desacreditar la asamblea hasta el ridículo.
Y cabezotas hasta el final eh... en fin.

Anònim ha dit...

PD: Ah, mañana se hace clase o que? Por que levantarme a las 7 de la mañana y plantarme allí para nada, como que no... pero perderme de las pocas clases que podré hacer en todo el més, como que tampoco.
Algo de información...?

Anònim ha dit...

Yo propongo poner una bomba en la facultad y así terminamos con la discusión.

Anònim ha dit...

Napalm.

Anònim ha dit...

Qué va, qué dices. Lo mejor estrategia consiste en colgarnos todos de un pino en la cívica

Anònim ha dit...

Oye, pues ya que os vais a quedar, por lo menos pasad la escoba, tío. xD

Anònim ha dit...

Yo me he enterado de que el rector tiene un gato

Anònim ha dit...

Sí, un gato: cuadrúpedo peludo que hace miau. Podríamos secuestrarlo, seguro que es efectivo

Anònim ha dit...

Yo propongo apagar la calefacción de la universidad para hacer un bonito pesebre.

Anònim ha dit...

Merry Christmas, tíos.

Anònim ha dit...

Yo antes estaba a favor y ahora soy de ciencias.

Anònim ha dit...

Pues yo panadero

Unknown ha dit...

Uf la cosa "está que arde". Quan tinc el comentari escrit, ja se n'han enviat 4 o 5...
Una mica de calma per part de tots aniria bé. Que és Nadal! jijiji
Rieu, carai! Que la vida són 4 dies!
En fi, només vull dir que ho poseu difícil fins i tot als que estem d'acord amb la ocupació.
- Si són resultats oficials, pengeu-los en un nou post.
- Si els punts del 3 al 7 són ocupació amb classes, està clar que la majoria vol ocupació amb classes.
- Caldrà decidir com es fa això, suposo que per això convoqueu l'assemblea.
- Podríeu anunciar quan i on serà l'assemblea aquesta, seria un detall.

En fi, d'altra banda, pensant-ho bé, això de la bomba tampoc no aniria del tot malament. Rejuas! Au, salut!

Anònim ha dit...

Mireu... Aki la cosa està clara:la majoria dels qui hem anat a votar volem tornar a les aules, volem tornar a rebre classes.La resta s'hauria de decidir en una segona volta, però la tornada a les classes no es pot retrasar més. Els resultats son clars, ningu pot negar-los, i em semblaria increïble que continuen negant-nos el dret a fer classe quan els resultats son tant clars...

Anònim ha dit...

Se suposa que tos nosaltres som Estudiants de Lletres. I dic "se suposa" perquè no ho sembla.

Els comentaris en què només s'insulta, no valen per a res. Quina legimitat té que algú (sense coneixement de causa) començi a insultar i a despotricar? Evidentment cap.

Per començar aquesta situació està així, per culpa NOSTRA (sí, sí, CULPA dels ESTUDIANTS). I us preguntareu, perquè? Doncs ben senzill. Perquè durant mesos, hem sudat de les assamblees que s'han anat celebrant. Hem renunciat a participar en l'únic òrgan existent i amb poder a la facultat que tenim els ESTUDIANTS, i per la qual cosa, s'han d'acceptar les conseqüències. I, per desgràcia les coses són així. El dia en què es va decidir ocupar (per cert, ja se sabia que s'anava a debatre sobre si fer o no, una ocupacíó) van aturar classes a les 11:30h!! El primer que vaig fer (i molts dels que esteu aquí criti.. perdó insultant... vau fer el mateix) va ser agafar el tren i cap a casa i/o al bar!

Com podeu comprendre, és patètic i vergonyós que en una cosa que ens afecta a TOTS, no hi hagués ni la quarta part d'ESTUDIANTS de LLETRES. Alguns direu: Culpa de la Assemblea, NO! Aquí la única culpa és la vagància que tots portem a sobre, collons!

Per tant, l'única manera de canviar l'assemblea és des de dins, nois. Es col·laborant-hi, implicar-s'hi. Però molt em temo que això ho farem ben pocs. Això és com algú que no vota a les eleccions, i llavors es queixa que ha sortit elegit X. Si no t'impliques, si no votes, no tens dret a criticar. Tan simple com això.

D'altra banda, és bastant paradoxal com en el 2003, es va decidir aturar classes un MES! que es diu ràpid, eh? per un tema que relativament ens afectava molt menys que Bolonya. I ningú va criticar res, tu. Ara s'estan aturant les classes per aturar Bolonya i expedients, temes que els tenim més a prop i ens afecten més, i ens posem les mans al cap perquè estem perdent classes. Increible!

Per acabar ja, només dir que 1- No formo part de l'assemblea. Es una opinió meva personal. 2- Es molt trist, però s'està aconseguint més en aquestes 3 setmanes que en els 10 anys amb manifestacions i demés.4-Una negociació, funciona de la següent manera: Una de les parts cedix, perquè espera que l'altre cedeixi. En altres paraules, es dóna el referendum, es decideix fer el 50% de les classes. Un pic es van aconseguint coses, es va desocupant progressivament. i 5- M'agradaria veure un canvi en la gent que està escrivint aquí. Molt parlar, però a l'hora de la veritat res de res. IMPLIQUEU-VOS!

Anònim ha dit...

Estic força d'acord amb tu, excepte en aquesta frase: "això és com algú que no vota a les eleccions, i llavors es queixa que ha sortit elegit X. si no t'impliques, si no votes, no tens dret a criticar."
I no hi estic d'acord perquè jo normalment no voto a les eleccions, i no ho faig per convicció. Això sí, pago tots els meus impostos i per això critico el que em ve de gust, només faltaria.

Anònim ha dit...

Veig que aqui hi ha un tal senyor anònim amb greus problemes de personalitat multiple o hi ha una colla de covards en contra de la ocupació. Tingues collons i insulta'ls amb el teu nom

Per cert, parlant de violència, això és violència verbal i a sobre emparant-te en l'anonimat.

Anònim ha dit...

gracies, perque per fi s esta veient la real rao per la que feu tota la lluita, els expedients. Bolonya nomes era l'excusa, perfecte... Podrieu haver estat mes sincers des de l inici i segurament el resultat hagues estat mes rapid i radical.... tela. Visca la manipulacio

Aquest blog és un espai de lliure expressió dels i les estudiants, l'administració del blog no es fà responsable de les opinions expresades a aquest espai.

Tanmateix l'administració es reserva el dret a no publicar textos per considerar-los xenòfobs, sexistes, ofensius o destructius.