08 de novembre 2007

Festa Major de la UAB

Milers d'estudiants han gaudit durant tot el dia de les activitats realitzades a l'espai de la Festa Major Alternativa que enguany, després de molts anys de reivindicacions per part de les assemblees d'estudiants, s'han celebrat a la Plaça Acadèmica oferint als estudiants, a part de bona música i menjar i beure a preus populars un espai d'oci alternatiu per gaudir d'una festa organitzada per i pels estudiants.

L'Assemblea de Lletres, així com els companys de l'Assemblea Autònoma ha participat en esta festa activament a la barra i també fent difusió de la setmana de lluita i la vaga i manifestació del 15 de novembre contra la mercantilització de la universitat.
(Malestar Social, grup de punk hardcore combatiu de Cerdanyola del Vallès, ha estat un dels grups que ha participat en la festa major)

La nota negativa de la festa ha estat la sobtada baixa d'At-Versaris per problemes d'última hora.
Aquest blog és un espai de lliure expressió dels i les estudiants, l'administració del blog no es fà responsable de les opinions expresades a aquest espai.

Tanmateix l'administració es reserva el dret a no publicar textos per considerar-los xenòfobs, sexistes, ofensius o destructius.