03 de març 2008

Djious 6 de març! vine a la manifestació.


Aquest dijous 6 de març esteu tots i totes convocats a les 12h del migdia a la plaça universitat de Barcelona, en motiu de la manifestació contra el procés de Boloña i tots els seus derivats. Durant aquesta setmana hi hauran diverses activitats entorn la manifestació i dia de vaga del proper dijous, aquí us poso de forma resumida els diferents actes que hi hauran:


Dimarts 4 de març; Concentració a la plaça cívica a les 10h, i després al migdia dinar popular.


Dimecres 5 de març; a les 11h xerrada a la plaça cívica amb intervenció d'alumnes de la resta de l'estat com Sevilla i Perpinyà. A les 12h assemblea d'intercampus, on tots esteu convocats per assistir-hi.


Dijous 6 de març; a les 12h manifestació a la plaça universitat de Barcelona, recordeu que es suspenen les classes tot el dia.







1 comentari:

Assemblea Comunicació ha dit...

Solidaritat entre assemblees!! Acabem de penjar la convocatòria de concentració i recolzament a lletres davant la impunitat del rector i dels mossos. Ànims!
Admin del blog de l'Assemblea de Comunicació

Aquest blog és un espai de lliure expressió dels i les estudiants, l'administració del blog no es fà responsable de les opinions expresades a aquest espai.

Tanmateix l'administració es reserva el dret a no publicar textos per considerar-los xenòfobs, sexistes, ofensius o destructius.