31 de maig 2008

PER ALS TREBALLADORS DE SEGURETAT DE LA UAB

[1] Estatatus de la UAB. art.3.4.a. Principis d'actuació:"La llibertat de càtedra, de recerca i d'estudi, així com la llibertat d'expressió i de reunió dins dels recintes i campus de la universitat.").

COMUNICAT DE L'ASSEMBLEA DE LLETRES
PER ALS TREBALLADORS DE SEGURETAT DE LA UAB

Els i les estudiants de l'Assemblea de Lletres volem fer-vos arribar el nostre desig de la ràpida millora del treballador de seguretat que ha estat ferit aquest mati, tal com hem demostrat al moment d'anunciar-se el seu esvaïment i durant l'estona que s'ha trigat en obrir la porta per a la seva evacuació (tot condicionada al pas o no dels estudiants)..

De la mateixa manera, volem denunciar que aquests fets han estat el producte d'una decisió irresponsable dels que han enviat al cos de seguretat a fer un cordó per bloquejar injustificadament el pas dels estudiants i a un lloc molt perillós tant per ells com a treballadors com per a nosaltres: les escales d'entrada a la segona planta.

Ni els treballadors de seguretat (que rebien ordres) ni l'estudiantat (que tenia dret a ser-hi) han tingut cap mediació o responsable d'aquesta situació per tal de resoldre-la sense incidents.

L'actitud del Deganat tot acusant als estudiants de l'estat de salut d'aquest treballador és profundament irresponsable tot i que s'hauria pogut resoldre si la Degana no hagués persistit en una convocatòria irregular i el Deganat/Rectorat no hagués enviat al cos de seguretat sense cap mitjà de mediació, amb l'única ordre de bloquejar l'accés (legítim) dels estudiants a la segona planta del Rectorat.

Considerem per tant, que les víctimes d'aquesta situació hem estat aquest treballador, els estudiants ferits per l'execució de les ordres del Deganat/Rectorat i en tercer lloc, la democràcia i la llibertat d'expressió.



Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 30 de Maig de 2008
Aquest blog és un espai de lliure expressió dels i les estudiants, l'administració del blog no es fà responsable de les opinions expresades a aquest espai.

Tanmateix l'administració es reserva el dret a no publicar textos per considerar-los xenòfobs, sexistes, ofensius o destructius.